Parti hazırlığı devam ediyor

Parti hazırlığı devam ediyor

AKP’den ayrılan Ali Babacan’ın yeni parti kurma çalışmalarına yerel bölgelerde teşkilatlanma çalışmaları ile devam ediyor.

Babacan ile beraber hareket eden AKP Kocaeli eski milletvekili ve eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde AKP’li eski milletvekili ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Milli Gazete’nin haberine göre, basına kapalı olan ve basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen toplantıya Gebze ve çevre ilçelerinden önemli isimler katıldı.

Bir restaurantta gerçekleşen toplantıda AKP Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar başta olmak üzere AKP’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası teşkilatının önemli isimleriyle yan yana gelen Ergün’ün, Babacan’ın öncülüğünde yeni kurulacak partinin Kocaeli teşkilatlanması için çalışmalar başlattığı bildirildi.

Ayrıca Nihat Ergün başkanlığında yapılan toplantıya AKP’de geçmişte başta belediye başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş ve şuan itibarıyla herhangi bir aktif görevi olmayanların katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Diğer taraftan Babacan’la hareket eden Ergün’ün Kocaeli’de yeni parti teşkilatlanma çalışmaları için önemli görüşmeler yaptığı belirtilirken Babacan’ın bölgedeki teşkilat çalışmalarında ise Eski Bakan Nihat Ergün’ü görevlendirdiği ortaya çıktı.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve AKP’li eski milletvekili ile teşkilat mensuplarının basına kapalı gerçekleşen toplantının görselleri aşağıdadır:

 

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *