Cumhurbaşkanlığında 30 Ağustos resepsiyonu

Cumhurbaşkanlığında 30 Ağustos resepsiyonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başkomutan” sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. Kur’an tilaveti yapılan resepsiyonda, Doğu Perinçek ve Tansu Çiller ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, eski başbakanlar Yıldırım Akbulut ve Tansu Çiller, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, yüksek yargı organlarının başkanları, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Hülya Koçyiğit ve bürokratlar ile davetliler katıldı.

Resepsiyonda, Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ne özel hazırlanan kısa film gösterimi yapıldı.

Filmde “Biz bu ruhu tanıyoruz” vurgusuyla Malazgirt Zaferi’nden Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz’a kadar şehitler anıldı.

Millet Camisi İmamı Adem Kemaneci’nin Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Erdoğan çifti, resepsiyonun gerçekleştirildiği alanda gezerek konukları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile sohbetinde “Güzel bir tören olma fırsatını Rabb’im lütfetti. Mehterlerimiz de gösterilerini başarılı şekilde yapıyorlar, iyi oldu. Nice bayramlara inşallah.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan çifti, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Çiller ve şehit yakınlarıyla bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *