Hakan Şükür ABD’den tehdit etti: ‘Herkesi kayıt altına alıyoruz’

Hakan Şükür ABD’den tehdit etti: ‘Herkesi kayıt altına alıyoruz’

FETÖ’cü suçlaması ile yakalanmak istenirken ABD’ye kaçan Hakan Şükür, kendilerine hain ve terörist diyen herkesi kayıt altına aldıklarını öne sürdü. Daha sonra mesajını silen Şükür’e gazeteci Nedim Şener ‘korkak’ diye seslendi. 

Firari durumunda bulunduğu ABD’den Türkiye’ye ilişkin paylaşımlar yapan Şükür, FETÖ’cüler hakkında ‘Hain, terörist’ diyen herkesi kayıt altına aldıklarını öne sürdü.

Yeni Şafak’ın aktardığına göre, Hakan Şükür, Twitter adresinden şu mesajı paylaştı: “He bu arada, başkasının ağzı ile konuşup hain, terörist deyip binlerce haber yapan, caps hazırlayan herkesi de kayıt altına alıyoruz. O zaman ağababalarınız mahkeme masraflarını ve tazminatları öder zannetmeyin. Tekraren; yalanın acelesi vardır; hakikat sabırlıdır.”

Mesaja gelen tepkiler

Hakan Şükür’ün bu paylaşımının ardından kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı mesajın altına yorum yazarak, “Siz kimsiniz, kime terörist diyenleri kayıt altına alıyorsunuz” sorusunu yönelttiği bildirildi.

Gazeteci Nedim Şener de Şükür’ün mesajları üzerine kendi Twitter adresinden şu paylaşımda bulundu:

“Ne oldu? Hani fişliyordun, caps alıyordun FETÖ’cü Hakan Şükür. Şimdi de engelledin mi? Nerede sende dediğini yapacak o yürek. Hadi engelledin de niye yazdığını sildin? O bedenin de kendi kullanacağın beynin yok biliyorum, yüreğini de mi kaybettin korkak.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *