‘Futbolun ekonomisi Galatasaray’ın şampiyonluğunu emrediyor’

‘Futbolun ekonomisi Galatasaray’ın şampiyonluğunu emrediyor’

Erol Mütercimler, 3 hafta önce TV5’te katıldığı Hamza Yardımcıoğlu’nun ‘Gizli Dosya’lar programında Galatasaray’ın şampiyon olacağını öngörmüştü.

TV5’te Hamza Yardımcıoğlu’nun ‘Gizli Dosya’ programına katılan stratejist Erol Mütercimler, Galatasaray’ın şampiyon olacağına dair öngörüde bulunmuştu.

Milli Gazete’de yer alan habere göre, TV5’te ‘Gizli Dosya’lar sunucu Yardımcıoğlu, stratejist Mütercimler’e ‘Yeni siyasi arena ortaya çıkacağı belli. Böyle bir ortam Türkiye’deki kutuplaşma ortamını olumlu mu olumsuz mu etkiler, bunun işaretleri şimdiden görülüyor mu, artıyor mu azalıyor mu kutuplaşma, nedir trend size göre?’ şeklinde soru yöneltmişti.

Stratejist Mütercimler, gündeme dair sorulan soruya ise, ‘futbolun ekonomisi Galatasaray’ın şampiyonluğunu emrediyor’ şeklinde çarpıcı bir cevap vermişti.

Organizasyonları kuran kişiler ve organizasyonları kurduran organizasyonlar

Konuya ilişkin soruya dikkat çeken cevap veren Mütercimler, şu açıklamayı yapmıştı: “Bu kutuplaşmada organizasyonları kuran kişilerle bu organizasyonları kurduran organizasyonların, Türkiye ile ilgili amaç ve hedefleri her ne ise ancak onunla çözülebilecek bir iştir bu. Benim Türkiye’de gördüğüm en büyük sorun nedir biliyor musun? Fenerbahçe’nin ligde kalıp kalmayacağıdır. Türkiye’nin en büyük sorunu o dur şuan. Galatasaray’ın şampiyonluğu bugünden hayırlı olsun. Niye biliyor musun? Futbolun ekonomisi Galatasaray’ın şampiyonluğunu emrediyor. Bu sorduğun soruya da bir cevap olsun” şeklinde ifade etmişti.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *