Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ saldırıya uğradı

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ saldırıya uğradı

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından Ankara’da saldırıya uğradı, sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Televizyon programı çıkışında Demirağ’a 5-6 kişilik bir grubun beyzbol sopalarıyla saldırdığı belirtildi.

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV’de sunduğu Yeniçağ’da Meydan programının ardından evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Demirağ, program sonrasında evine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık 5-6 kişilik grubun sopalı saldırısına uğradı. Demirağ’ın başına ve yüzüne sopalarla vuran saldırganlar, kullandıkları Doblo model araçla olay yerinden kaçtılar. Öte yandan saldırının ardından yapılan incelemede araca ait plakanın ise çalıntı olduğu ortaya çıktı. Demirağ, uğradığı saldırı sonrasında ailesi tarafından GATA’ya kaldırıldı.

Edinilen son bilgilere göre Demirağ’ın, GATA’daki tetkikleri devam ediyor. Demirağ’ın bilincinin açık durumunun ise iyi olduğu bildiriliyor. Kontrol amacıyla hastanede tutulan Demirağ’ın sabah tekrar beyin tomografisi çekilecek.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

Yapılan canlı yayın sonrasında birlikte program yaptığı ve aynı zamanda Yeniçağ yazarı Murat Ağırel tarafından evine bırakılan Yavuz Selim Demirağ, dakikalar sonra saldırıya uğradı.

Murat Ağırel, yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata’da yoğun bakımda ..” ifadelerini kullandı.

Ağırel, “Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş.” dedi.

MERAL AKŞENER’DEN TEPKİ

Twitter hesabından, saldırıya tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, alçak saldırıyı kınıyorum derken, saldırının basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetine karşı yapıldığını belirtti.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *