Metiner: Ey ezik ‘İslamcı’ kardeşim!

Metiner: Ey ezik ‘İslamcı’ kardeşim!

Mehmet Metiner, Star’daki yazısında, “Ey, bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik ‘İslamcı’ kardeşim!” ifadesini kullandı.

Kimleri not etti?

Metiner “Not ettik” başlığını kullandığı Star’daki yazısının girişinde şunları yazdı:

“Kimin kiminle beraber olduğunu not ettik. Bütün benzemezlerin Erdoğan düşmanlığı ekseninde nasıl aynı cephede bir araya getirilebildiklerini not ettik. İmamoğlu’nun arkasında ‘üst akıl’ diye nitelendirdiğimiz küresel güçlerin nasıl durduklarını not ettik. İçerde o güçlerin işbirlikçilerinin nasıl öfkeyle hizalanlandıklarını not ettik. Bizden bildiklerimizin bizden olmadıklarını not ettik. Bir dönem başımıza taç ettiklerimizin ayağımız sürçtüğünde bizi nasıl arkadan hançerlediklerini not ettik. Dost görünenlerin nasıl zehirli birer düşman olduklarını not ettik. Reis’in katında en itibarlı konumlarda oturanların nasıl saf değiştirdiğini not ettik. İhanetin kendisini not ettik. Alçaklığın, namertliğin her türlüsünü not ettik.”

‘Ezik’ İslamcı kardeşim!

Metiner, yazısının son bölümünde ise şöyle dedi:

“Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik “İslamcı” kardeşim! Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan! Haksızlığa karşı çıkıyorum algısıyla kardeşlerine haksızlık yapma! En önemlisi de ABD, AB ve İsrail gibi küresel güçlerin içerideki işbirlikçileriyle aynı safa yerleşme! Geçmişte Abdülhamid’e haklı gibi görünen argümanlarla muhalefet eden o meşhur İslamcı zatların, Abdülhamid’in devrilmesinden sonra nasıl bir yıkıma sebebiyet verdiklerini, hangi güçlerin değirmenine su taşıdıklarını unutma!”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *