Erdoğan: ‘Esen rüzgara göre yön değiştirenler kavgamızın sırrına eremez’

Erdoğan: ‘Esen rüzgara göre yön değiştirenler kavgamızın sırrına eremez’

Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının açış konuşmasını yaptı.

‘Büyük Türkiye sevdasına can verdik’

Erdoğan konuşmasında, kadro olarak sadece şehit ve gazilerin emaneti olan kutlu bir davayı sırtlamadıklarını, aynı zamanda büyük ve güçlü Türkiye sevdasına da can verdiklerini belirterek, “Devletimizin 2200 yıllık köklü geçmişinden aldığımız güçle ülkemize yeni bir vizyon ve özgüven kazandırdık” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; ekonomik, siyasi, diplomatik olarak içerideki ve dışarıdaki belli odaklar tarafından söndürülmeye çalışılan milletin umut ışığını tekrar canlandırdıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Biz bu mücadeleyi kendimiz için değil, evlatlarımızın geleceği, vatanımızın bekası için veriyoruz. Kefenimizi giyerek çıktığımız bu kutlu yolculukta Hakk’ın rızasından daha büyük bir şeref, milletin sevgisinden daha büyük bir sevda tanımıyoruz. Bunun için sırtını terör örgülerine dayayanlar bizi anlayamaz. İkbalini siyaset mühendisliklerinde görenler bizi idrak edemez. Türkiye karşıtı senaryoların figüranlığına razı olanlar bizim mücadelemizi kavrayamaz. Esen rüzgâra göre yön değiştirenler sırça köşklerinde yüksek siyasetçilik oynayanlar bizim verdiğimiz kavganın sırrına eremez.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *