Özcan Deniz’den İsraillilere: “Hepinizi Türkiye’ye bekliyorum”

Özcan Deniz’den İsraillilere: “Hepinizi Türkiye’ye bekliyorum”

İstanbullu Gelin dizisi üzerinden Türkiye-İsrail ilişkileri farklı bir boyutta gelişmeye devam ediyor.

Türk dizileri Arap dünyasında olduğu kadar İsrail’de de etki gösteriyor. Bu diziler arasında son dönemde ismi daha çok duyulan ve İsrail’de bir hayran kitlesi oluştuğu söylenen İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları önceki gün İsrail’deydi. Dizinin başrolünü oynayan Özcan Deniz ile Aslı Evren, birlikte İsrail’e giderek bir konser verdi.

OdaTv’nin haberine göre, konser Tel Aviv’deki Menora Mictachim Arena’da düzenlendi. Biletleri 300 dolardan satılan konsere 11 bin kişi katıldı.

Konser, İsrail basınında da geniş yer bulurken, Özcan Deniz İsraillilere, “Hepinizi Türkiye’ye bekliyorum” diye seslendi.

Özcan Deniz, dün akşam yine Tel Aviv’deki Menora Mictachim Arena’da bir başka konser verdi. 2 konser için toplam 23 bin biletin satıldığı ifade edildi.

Konseri iptal et çağrısı yapılmıştı

İsrail’de konser verileceği haberinin ardından, “Filistin İçin İsrail’i Boykot Girişimi” olarak bilinen BDS hareketi, Özcan Deniz’den İsrail’deki konserini iptal etmesini istemişti.

NTV’nin aktardığına göre, BDS’nin açıklamasında, “İsrail Gazze’yi bombalarken ve her gün Filistinlileri öldürürken, İstanbullu Gelin’in bu ülkede yayınlanmasına izin vermeyin, konser davetini iptal edin” çağrısı yapılmıştı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *