Mısır’daki “kullanışlı” işbirlikçi!

Mısır’daki “kullanışlı” işbirlikçi!

Haçlı Siyonist devletlerin amaçları doğrultusunda İslam’a ve Müslümanlara açıkça saldırırken; bir yandan da, Batılı devletlerin 1979’dan bu tarafa dünyanın dört bir yanında 12 milyondan fazla Müslüman’ın kanını “kasten döktüğü” gerçeğinin üzerini örtüyor!

Geçtiğimiz günlerde, Almanya’da gerçekleştirilen bir zirveye katılan Mısır devlet başkanı Sisi’nin orada yaptığı konuşmayı eleştiren Yeni Şafak yazarlarından Tamer Korkmaz, “Mısır’ın darbeci lideri Abdülfettah El Sisi, Haçlı Siyonist Cephesi’ni oluşturan Batılı devletlere yaltaklanmayı çok seviyor. Azılı İslam düşmanlarının Mısır’daki ‘kullanışlı’ işbirlikçisidir. ABD ve İsrail’in “mutemet” elemanıdır.” diye yazdı.

“2013’te, Mursi’yi ‘onların namı hesabına’ devirmişti.” diyen Korkmaz, “Batının bütün yaltakçıları” başlığını taşıyan yazısında, “El Sisi kahpesinin, halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Mursi’ye yaptığı darbe; sadece Washington’ı, Tel Aviv’i ve AB’yi değil, Pensilvanya’daki Locaefendi’yi de pek mutlu etmişti…” diyor ve şöyle devam ediyor:

Öyle ki, Pennsylvania’daki çiftliğinden “El Sisi’ye tebrik telefonu” açmıştı!

Darbeci El Sisi, Münih’teki Güvenlik Konferansı’nda “Müslüman bir ülkenin lideri olarak ilk kez bu kadar net konuşuyorum: Dünyadaki çatışmalar ve yaşanan acılar, İslam’ın reforme edilmemesinden kaynaklanıyor” dedi!

Bu aşağılık lakırdı; Haçlı Siyonist İttifakı’nın “İslam’ı ifsat etme” projesinin bir tezahürüdür…

“Radikal İslam” ve “Ilımlı İslam” tabirlerinin, vaktiyle CIA Karargâhı’nda üretildiği bir sır değildir.

Kaşarlanmış Derin Proje’nin Mısır’daki Yaltakçı Memuru sıfatıyla -Sisi’nin dublajını yaptığı işbu zırvanın; İslam’ın yerküremizdeki bilumum düşmanlarını “ziyadesiyle memnun ettiğine” kuşku yoktur.

Sisi Kahpesi, aklınca “İslam’ı suçlamaya” yelteniyor:

Haçlı Siyonist devletlerin amaçları doğrultusunda İslam’a ve Müslümanlara açıkça saldırırken; bir yandan da, Batılı devletlerin 1979’dan bu tarafa dünyanın dört bir yanında 12 milyondan fazla Müslüman’ın kanını “kasten döktüğü” gerçeğinin üzerini örtüyor!

Sırf Müslüman olduğu için milyonları katleden Haçlı Siyonist devletler mi; Sisi denilen İslam Düşmanları’nın İşbirlikçisi Zalim Darbeci’ye göre “kabahatsiz, suçsuz ve masumdur!”

Yani nedir? Mısır’ın Gayrı Meşru Lideri Sisi, kendisini ta “filmin başında” satmış; Batılıların Mısır’daki Mutemet Ajanı olarak “özel” görevlendirilmiştir! Buradan itibaren, koşuyor!

Ezcümle, El Sisi de –aynen Locaefendi gibi- sinsi bir İslam Düşmanı’dır!

FETULLAH İLE ABDÜLFETTAH BİRADERLER

FETÖ’nün Başı Locaefendi, 15 Temmuz’daki Darbe Teşebbüsü’nden sonra Mısır’ın Al Ghad televizyonuna yaptığı açıklamada “Uluslararası toplum, Batılı devletler Türkiye’ye müdahale etsin: Cumhurbaşkanı’nı, hükümeti düşürsün” demişti!

Bir de, Haçlı Siyonist Cephesi’nin gazetesi New York Times’a yazdığı makalede “Batı’nın hizmetinde olduğunu” beyan etmişti!

Merhum Aytunç Altındal’ın “Gizli Kardinal” diye tanımladığı Fetullah Locaefendi gibi, El Sisi de Vatikan’ın “Dinlerarası Diyalog” projesinin “yerleştirilmiş” memuru ve takipçisidir.

PAPA’SININ YAZARI

Aynen Uncle Sam’in Fetullah’ı ve Abdülfettah’ı gibi…

Medyamızdaki şu eski kaşar ‘Sıfır Sıfır Yedi’ Ertuğrul da “Batı’nın hizmetindedir” ve de Papa’cıdır!

Bir başka deyişle, Dinlerarası Diyalogçu Fetullah’la “aynı dini misyonun” bir parçasıdır!

“Vatikan-sever” Ertuğrul, bir söyleşisinde “Bir tek şey istiyorum. Karıma da söyledim. Cenaze törenimi Kilise’de yapsınlar”demişti. (Mayıs 2015)

13 Ağustos 2017 tarihli köşesine ise “Deizm, matah bir şeydir Sevgili Ahmet!” başlığını atmıştı!

***

“Pek sevdiği Papa’sı” Franciscus’un (geçenlerde Birleşik Arap Emirlikleri’nin işbirlikçi liderleriyle bir araya geldiğinde) sarf ettiği sözleri başının tacı yaptı, köşesinde yayınladı:

Ertuğrul’un Papası “insanlığın geleceğiyle ilgili” şu sözleri söylemiş:

“Bir tek alternatifimiz var: Ya Ilımlı İslam’la birlikte ortak bir gelecek inşa edeceğiz. Ya da hiçbirimiz için bir gelecek olmayacak…”

Yani, nedir? 007 Ertuğrul da; faturayı Papa’sı ve 2013 yılındadarbesini alkışladığı Sisi gibi “İslam’a çıkarıyor!”

Eh, bunların alayı Atlantik’in Öte Yanı’ndaki “aynı derin karargâha” bağlıdır!

ERBAKAN, NE DEMİŞTİ?

CIA’in kurduğu Rand Corporation’ın 2007 yılı raporu “Ilımlı Müslüman Ağlar Oluşturmak” üzerinedir!

Rahmetli Necmettin Erbakan, işte bu sinsi raporun dolaşıma girdiği dönemdeki bir söyleşisinde şöyle diyordu:

“Ilımlı İslam demek, cihad şuuru olmayan bir Müslüman istemektir! Sömürüye sesini çıkarmayacak, Haçlı Siyonist İttifakı’nın emrinde olacaksın, demektir!

ABD-İsrail’in masum Müslüman kitleleri kasten katletmesine, kanlarını dökmesine asla ses çıkarmayacaksın; bağımsızlıktan söz etmeyeceksin; Batı’dakiler gibi Müslümanları terörist kabul edeceksin!

Ilımlı İslam diyerek böyle düşünen Müslümanlar istiyorlar!”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *