Ak Parti adayı Zeybekci’den yeni vaad

Ak Parti adayı Zeybekci’den yeni vaad

İzmir’de CHP’ye karşı bir türlü başarılı olamayan Ak Parti’nin belediye başkan adayı, içki ve yaşam tarzı konusundaki vaadlerini sıralamaya devam ediyor.

Her konuşmasında bu konuda bir vurguda bulunan Nihat Zeybekci son olarak Hürriyet gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök ile yaptığı sohbette yine benzer bir ‘açılım’da bulundu.

Birlikte Urla’da üzüm bağlarında dolaşıp fotoğraf çektiren ikilinin bu fotoğrafı, Hürriyet’in internet sitesinde “İzmir şarabını marka yapacağım” manşeti ile kullanıldı.

Özkök ile konuşması sırasında, kendisinin Denizli’li olduğunu vurgulayan Zeybekci, “Ben İzmir şarabını uluslararası marka yapmak istiyorum. Bağcılığın gelişmesi için özel enstitüler kuracağız” dedi.

Nihat Zeybekci, daha önceki konuşmalarında ‘yaşam tarzı’ meselesine girmiş ve bir konuşmasında, “İzmir’in yaşam tarzının benim yaşam tarzım. Kim kime ne söyleyebilir ki?” derken, bir başka konuşmasında ise, “Yaşam tarzı tartışmasını hala yapıyor olmak İzmir’e hem haksızlık hem de gericilik ve yobazlıktır” demişti.

Bütün bu çabalara karşın yayınlanan birçok ankette CHP İzmir adayı büyük bir farkla Ak Parti adayının önünde görünüyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *