Korkmaz: “Bombaları yollayan da bulan da aynı merkez”

Korkmaz: “Bombaları yollayan da bulan da aynı merkez”

ABD’de başlayan ‘bomba paniğini’ Kaşıkçı cinayeti ile ilişkilendiren Yeni Şafak’tan Tamer Korkmaz “ABD, tehdit altında!” manşetiyle çıkan Sam Amca’sının Hürriyet’inin de yakın zamanda el değiştirmesine karşın Amerikancılığı tam gaz sürdürdüğünü yazdı.

Kaşıkçı cinayetinin ardından “Washington’dakilerin paçaları tutuştu: Haspel, o yüzden apar topar Ankara’ya geldi” diye yazdı Yeni Şafak yazarlarından Tamer Korkmaz bugünkü yazısında ve şöyle devam etti:

“Cemal Kaşıkçı Cinayeti’nden dolayı duvara dayanan Beyaz Saray, Ankara’nın “elinde nelerin olduğunu” yerinde görmek istedi! Peki, Haspel Ankara’ya geldikten hemen sonra ne oldu? Birdenbire “şahane tesadüfler!” sardı, dört bir yanımızı: Derin Amerika, çoğu zaman yaptığı gibi Psikolojik Harp taktiğine başvurdu ve birdenbire “Bomba Paniği: ABD Tehdit Altında” hikâyesi gösterime girdi!”

“Bombaları yollayan da bulan da aynı merkezdir” diyen Tamer Korkmaz, “Aslında olan nedir, peki?” sorusunun yanıtını ise şöyle verdi yazısında:

CIA, Ankara’nın elindeki “kendilerini zora sokacak” bilgi ve belgeleri görünce “Bombaların tehdidi altındayız” filmini çevirdi: Böylece Kaşıkçı cinayetini gündemden düşürmek istediler. Bombaları gönderen de onlar; sonra “hedeflerine ulaşmadan!” bulanlar da onlar, yahu!

Bunlar, “ters manyel yaptırtmayı” pek seviyor. Baktılar ki, Kaşıkçı Suikastı’ndaki sinsi tuzak, dümen açığa çıktı; apar topar “ABD Saldırı Altında” plağını çevirdiler…

“Mağdur” ayağına yattılar! Saldıran onlar, hâlbuki!

Kurgusal 11 Eylül’deki derin oyunun mantığı; Kaşıkçı olayında da, son bomba yalanında da -bir şekilde- işledi…

11 Eylül’de; ABD derin devleti, başta İkiz Kuleler olmak üzere birkaç hedefe ters manyel operasyon yaptı: Hemen El Kaide’ye yıktılar, sonrasında Afganistan ile Irak’a çöktüler!

BİR DÜZENBAZLIK REPLİĞİ: “ABD, TEHDİT ALTINDA!”

Sam Amca’sının Hürriyet’i, dünkü sürmanşetinde “ABD tehdit altında” patlağıyla çıktı! Yani? Demirören’e satıldıktan sonra da Hürriyet’in Amerikancılığı tam gaz sürüyor!

Her zamanki gibi, psikolojik harbin Türkiye’deki derin ayağında yer alıyorlar. Kaşıkçı cinayetinin organizasyonunu CIA’in yaptığını asla yazamazlar, yazmazlar!

“ABD’nin tehdit altında olduğu” aşağılık bir yalandır!

Özelde -Kaşıkçı olayında- tehdit altında olan Türkiye ile Suudi Arabistan’ın ilişkileri; genelde ise başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleridir!

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *