Yunanistan’ın yönü Almanya’dan Çin’e mi dönüyor?

Yunanistan’ın yönü Almanya’dan Çin’e mi dönüyor?

Almanya’nın ABD’ye direnebilecek gücü kalmadığını savunan Ergün Diler, Rothschild ailesinin Yunanistan’ı önümüzdeki ay Almanya’dan koparıp Çin’e bağlamak istediğini, Çipras’ın da Çin’le yapılacak anlaşmalara imza atma sözü verdiğini yazdı.

İngiltere ve Rothschild arasındaki çekişmeden söz ettiği bugünkü yazısında Takvim yazarı Ergün Diler, Yunanistan, Bulgaristan ve Macaristan üzerinden kavganın devam ettiğini ileri sürdü. Diler’e göre, Macaristan’da Kraliçe zafer kazandı, Bulgaristan’da dün öldürülen gazeteci ise aradaki savaşın ciddi boyutta olduğunu gösteriyor.

Ergün Diler’in Kıskaç başlıklı yazısının bir bölümü şöyle:

Buckinghamshire’daki Rothschild Malikanesi’nin üzerinde iki uçak çarpıştı!
Biri ailenin çok önemli belgelerini Fransa’ya götürüyordu. O belgelerin tamamı o kazadan sonra Kraliçe II. Elizabeth’in eline geçti. Belki de ailenin 100 yıllık çalışmalarından önemli detayların olduğu digital belgeler artık Buckingham Sarayı’nda korunaklı zindanda…
Yunanistan’da yaşanan ekonomik kriz, ülkeyi İngiltere’ye bağlayacaktı.
Ancak Rothschild ailesi, Yunanistan’ı Almanya’ya yönlendirdi. Büyük savaşın önemli ayaklarından biri de Yunanistan’dı. İngiltere ile ailenin karşı karşıya geldiği bir diğer konu ise Bulgaristan ve Macaristan. Kraliçe II. Elizabeth, Macaristan’ı Rothschild düşmanı haline getirdi. Kırmızı Kalkan olarak bilinen aileye karşı, Kraliyet kalkanı gönderen Kraliçe, Macaristan’da zafer kazandı.
Bulgaristan’da ise savaş ciddi boyutta sürüyor.
Dün de bir gazeteci öldürüldü!
YOLSUZLUKLARI ARAŞTIRDIĞI İÇİN!
Rothschild ailesi, Yunanistan’ı önümüzdeki ay Almanya’dan kopartıp Çin’e bağlamak istiyor. Çünkü Almanya’nın ABD’ye direnebilecek gücü kalmadı. Yunanistan Başbakanı Çipras, aileyle görüştü ve Çin’le yapılacak anlaşmalara imza atma sözü verdi. Hatta anlaşmalar da başladı. Kısa bir süre önce China Energy Investment Corporation, Yunanistan’ın Copelouzos Grubu ile anlaştı.
Yunanistan’da enerji Çin’in belirlediği rotada ilerleyecek.
3 Çin bankası ile yeni kredi anlaşmaları yapıldı. Ülkede Almanya’ya verilen limanlar ve havaalanlarının tamamı Çinli bankaların olacak.
Bu adım, ABD’nin Çin karşıtlığını da arttıracak. Çünkü ABD de, NATO üzerinden Yunanistan’ı yönetiyordu.
Şimdi parayı veren elbette direksiyonda olacak.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *