Haçlı Siyonist Cephe ve NY Times üzerine

Haçlı Siyonist Cephe ve NY Times üzerine

Her iki terör devletine; siyasilerimiz, ısrarla “dostumuz, müttefikimiz” falan demeye devam edecekler midir?!

Haçlı Siyonist Cephesi’nin Amerikan medyasındaki “Amiral Gemisi” olarak bilinen gazetenin sütunlarında; bu minvalde geçmişten günümüze kısa bir seyahat yapalım… diyor Tamer Korkmaz ve New York Times gazetesinin siciline geçmiş haberlerinden bazılarını sıralıyor. Yeni Şafak’taki köşesinde “New York Times mı demiştiniz?” başlığını taşıyan yazısında Korkmaz, bu gazetenin arkasındaki ABD-İsrail ikilisi için “Her iki terör devletine; siyasilerimiz, ısrarla ‘dostumuz, müttefikimiz’ falan demeye devam edecekler midir?!” sorusunu da yönelterek şunları yazdı:

NY Times’ın 8 Mayıs 1960 tarihli nüshasında “Adnan Menderes politikasını değiştirmediği takdirde olayların nasıl gelişeceği bilinmez” denilerek “aba altından sopa” gösteriliyordu!

Bu yayından sadece on dokuz gün sonra, perde arkasında ABD’nin yer aldığı 27 Mayıs darbesiyle Başvekil Menderes devrildi.

Darbe öncesindeki günlerde “Menderes’i protesto” için sokaklara çıkarılan gençlik örgütlerinin mutemet elemanları arasında Yalçın Küçük ile Can Kıraç’ın başı çektiğini –özellikle burada– hatırlayalım!

Bu gençleri yürüten derin mekanizma Komprador Burjuvazi idi…

Dahası, 27 Mayıs’ın cuntasını yöneten de işte bu “Dışarıya Bağımlı Büyük Sermaye” idi. Onların arkasındaki de Amerikan Devleti idi.

*

Yeni Başkan Müttefik’in babası Mister Simit, Haydut Devlet ABD’nin Irak’ı işgalinden üç ay kadar evvel şöyle konuşuyordu:

“Irak Operasyonu olacaktır. En başından beri ABD’nin yanında olmalıyız. Çünkü Bush ‘Ya bizim tarafımızdasınız, ya da değilsiniz’ dedi. Bizim de başka alternatifimiz yok…” (Milliyet, 26 Aralık 2002)

ABD’nin 2003’te Irak’ı işgalinin öncesindeki dönemde New York Times’ın seri şekilde yayınladığı “Saddam Hüseyin’in kitle imha silahları” hakkındaki yalan haberler “işgalin gerekçesini” oluşturdu!

Irak’ta “bir milyon iki yüz binden fazla” insanın, masumun kanları döküldü…

“Fevkalade itibarlı!” bir gazete olan NY Times’ta bu haberleri yapan Judith Miller “Kitle İmha Kadını” olarak medya tarihine geçti!

Ona bu kuyruklu yalan haberleri servis eden de Bush’un Yardımcısı Cheney’nin başdanışmanı Lewis Libby idi.

*

New York Times, “uzun menzilli” kirli haberlerin gazetesidir.

Mesela, 2014’te “Türkiye IŞİD’ten petrol alıyor” yalanını pazarlayan bunlardır.

O günlerde, daha da ileriye gitmişlerdi…

Hacı Bayram Camii’ni ve etrafını “IŞİD’in Merkezi!” gibi gösteren bir başka yalan haberi üretip “kahpeliğin şahikasına” çıkmışlardı!

New York Times’taki o haberde Ceylan Yeginsu’nun imzası vardı.

Judith Miller’ın izinden giden Yeginsu; gazeteciliğe 2008’te Hürriyet Daily News’te başlamıştı…

Sam Amca’sının Hürriyet’i “Hacı Bayram Camii IŞİD’in adam bulma yeri” başlığıyla; NY Times’ın bu aşağılık yalanına, psikolojik harbine eşlik ediyordu!

Hürriyet mi; Mister Müttefik’in başkan seçilme sürecinde “en fazla gayret gösteren” gazetedir. Fenerbahçe Kongresi’nin ertesi günü “Beyaz Devrim” diye başlık attılar.

Hürriyet Daily News gazetesinin genel yayın yönetmeni olan Mister Yetkin, Bilderberg’in dün İtalya’nın Torino kentinde başlayan toplantısına Türkiye’den katılan isimler arasında yer alıyor. Katılımcılardan bir diğeri de yeni başkan Ally’nin (Müttefik) ağabeyi Ömer Koch…

Müttefik’in babası Mister Simit ise Bilderberg’in 1994’te Helsinki’deki toplantısına katılmıştı. G.Saray’ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt ile birlikte…

Derin Galatasaray diye bilinen kimdi, peki? Vehbi Koch’un damadı İnan Kıraç! 27 Mayıs’ın nümayişçilerinden ve TÜSİAD’ın kurucularından Can Kıraç’ın kardeşidir.

*

New York Times’ın “iyi hal kâğıdı var mı, yok mu” diye bakıyorduk.

Devam edelim…

Bu NY Times, Terör Devleti İsrail’in katliamlarını gizlemede en önde gelen gazetelerden birisidir. Tam anlamıyla, suç ortağıdır.

Bu doğrultuda en güncel haber, 4 Haziran’da Yeni Şafak’ta çıktı:

“Balinaların ölüm haberlerini bile ‘öldürüldü’ kelimesiyle veren New York Times Filistinli hemşire Rezan El Neccar’ın katledilmesini İsrail’in vahşetini gizleyerek ‘Gazze’deki şiddette hayatını kaybetti’ başlığıyla geçti.”

*

Türkiye’deki Amerikan muhiplerinin, iliştirilmişlerinin, etki ajanlarının “yere göğe sığdıramadığı” New York Times mı; işte bu denli utanmazdır, düzenbazdır…

İsrail’in masumları katlettiğini akıllarınca “gizlemeye, sansürlemeye” yeltenenler; baş tacı yaptıkları Mister Müttefik’e sütunlarında “Superman Elbisesi” bile giydiriyorlar!

*

Haydut Devlet ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman da…

Abluka altındaki Gazze sınırında yaşanan son katliam hakkında “İsrail gerçek mermi kullanmaktan başka ne yapabilirdi ki?” diyerek Terörist İsrail Ordusu’nun gerçekleştirdiği katliamı –pişkince ve kahpece– savunabiliyor!

Friedman mı; geçenlerde Mescid-i Aksa ve Kubbet’us Sahra’nın “silindiği” fotoğrafın önünde sırıtarak poz veren alçağın ta kendisidir…

Her iki terör devletine; siyasilerimiz, ısrarla “dostumuz, müttefikimiz” falan demeye devam edecekler midir?!

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *