Suudi Arabistan’da darbe ve Rothschild ailesi

Suudi Arabistan’da darbe ve Rothschild ailesi

Yeni algı yöntemleriyle birlikte değişen dünyaya yeni bir Rothschild stratejisi geldiğini öne süren Ergün Diler, Arabistan’da geçtiğimiz günlerde yaşananların bir darbe provası olduğunun net olduğunu yazdı.

Takvim yazarı Ergün Diler, bugün köşesinde Suudi Arabistan’daki değişimin arka planı ile birlikte Rosthschild ailesi ile diğer güçler arasındaki çekişmeyi konu aldı. Yazısının ilk bölümünde Ermenistan’da yaşanan ve Serj Sarkisyan’ın istifası ile sonuçlanan süreci, Cumhurbakanı Armen Sarkisyan lehine olduğunu belirterek, “Artık, Washington-Londra ortaklığının Ermenistan’da nefes alan vücudu Armen Sarkisyan” notunu düştü.

Diler, yazısının ikinci bölümünde ise Arabistan ve Aile hakkında şunları yazdı:

Suudi Arabistan karıştı. Darbeye mi kalkışıldı, DRONE krizi mi yaşandı, bir grup gövde gösterisi mi yaptı? BİLİNMİYOR. Daha doğrusu biliniyor ama açıklanmıyor! Gelin buradan birkaç adım atalım. Sonra yine içeriye gelelim… Etrafımızda olup biten her şey bir şekilde bizi etkiler. ADA’da yaşamıyoruz neticede. Bunu bilerek ANALİZ yapmak gerekmekte…
Neyse…

Uzakta da olsa gördüğüm SUUDİ ARABİSTAN’da bir DARBE PROVASI yapıldığı…NET!

Şunu unutmamak gerekir ki; Arabistan’da sadece 2 prens kalsa bile, darbe ihtimali daima yüzde 50’dir. Bu şık yine SARAY’da kendini gösterdi. REST şeklinde hem de! Saray içi silahsız darbe ile Veliaht Prens Muhammed bin Nayif, görevden alındı ve yerine Kral Selman’ın oğlu Muhammed bin Selman getirildi.

Nayif, Rothschild ailesine yakın biriydi. ABD’nin önemli okullarından biri olan ama hep geri planda tutulan Lewis and Clark Üniversitesi’nde John R. Howard ve James A. Gardner’ın himayesinde eğitim gördü. Nayif başarısız bir öğrenciydi. Okulu, dersleri sevmiyordu. Ama zekası yadsınamazdı. O nedenle Rothschild ailesinin projelerinden olan John R. Howard ve James A. Gardner’a teslim edildi.

Haziran 2017’de SARAY DARBESİ ile Nayif görevden alınınca, aile Arabistan’a ve tarihin en büyük şirketi olan ARAMCO’ya uzaklaştı. Zaten konunun merkezinde her zaman ARAMCO vardı.

Şimdi, Cumartesi gecesi, gerçekleşen darbe girişimi, ailenin aslında bir ortaklık teklifiydi. Bugün için darbe başarısız olsa da istenildiği anda başarılı olacağı belgelendi. Bunu Washington ve Londra gördü! Gösterildi!

Veliaht Prens Selman’ın yanı başındaki 2 kişi, Rothschild ailesinden emir alır. Henüz onlar emir almadı.

Veliaht Prens Selman bulunduğu yerin öneminden dolayı korkarak karar alıyor. Kolay da değil. Koca bir DOLAR imparatorluğunu ve YENİ DÜZENİN hammaddesi petrolü elinde tutuyor… Herkesin gözü üzerinde… Bu nedenle önce ABD ile sonra da İngiltere ile anlaştı. Yaşamak için de Rothschild ailesiyle yürümek istedi. Yaklaştı.

Ancak AİLE, SELMAN yerine Washington ve Londra ile ortaklık arıyor. İKİ BÜYÜK GÜÇLE YÜRÜMEK İSTİYOR. Son derece anlaşılır bir durum yani…

Bütün bunlar olurken AİLE tarihi kararlarından birini aldı. Daha önce olması mümkün görünmeyen bir işe imza attı… Finans dünyasında ağır ekonomik krizler çıkartacak yetki hala kendilerinde. Bugüne kadar hep gizemli kalmayı tercih eden aile, Yeni Dünya Düzeni’nde açık olmaya karar verdi.

Jacob Rothschild, geçen günlerde Jemima Goldsmith’i Londra’daki malikanesinde konuk etti. Rothschild Hanedanlığı’nın dizisini yapmasını istedi. Dizi tarihinin belki de en çok izlenecek projesi için start verildi. Dizide ailenin ne kadar güçlü olduğu, 100 merkez bankasını nasıl yönettikleri, başta Kraliçe II. Elizabeth olmak üzere tüm ülkelerdeki etkinlikleri ayrıntılarla anlatılacak…

Jemima Goldsmith, aileye hep çok yakındı. Jemima’nın kardeşi Zac Goldsmith, Alice Miranda Rothschild ile evli. Diğer kardeşi Ben Goldsmith ise Kate Rothschild ile uzun süre evli kaldı. Rothschild ailesinin dizi kararı ise Yeni Dünya Düzeni’nde gücün kimde olduğunun herkes tarafından bilinmesi ihtiyacından doğdu.

Bazı ülkeler vardır. Güçlü değildir ama o hissi uyandırır. Bazı işadamları vardır, parası yoktur ama dünya o işadamının çok güçlü olduğuna inanır. ROTHSCHILDLER ise çok güçlüdür ancak haklarında çok bilgi yoktur. Bulamazsınız… İŞTE AİLE SAVAŞIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖRDÜĞÜ İÇİN DİZİ İLE GELME KARARI DA VERDİ! VE BU KARAR ÇOK ÖNEMLİDİR! MİLATTIR!

İşte bu yeni algı yöntemleriyle birlikte değişen dünyaya yeni bir Rothschild stratejisi geliyor. 2012 yılından beri Londra’daki Ekvator Büyükelçiliği’nde yaşayan Julian Assange da Rothschild ailesiyle çalışır. Eğer aile olmasaydı, bugün hapiste öldürülmüş bir Assange olurdu. Assange AİLE için çalışıyorsa demek ki ABD ile AİLE, Kraliçe ile AİLE arasında bir restleşme vardı! İşte bu şimdi yerini savaşa bıraktı…

Rothschild ailesi ile Kraliçe II. Elizabeth’in ilk çatışmasının da Assange üzerinden gerçekleştiğini görmeliyiz. AİLE Assange’ın Londra’da yaşamasını sağladı. Ancak Kraliçe II. Elizabeth de onun elçilik dışına çıkmasına izin vermedi. Şimdi önümüzdeki dönem çok daha etkili adımların atıldığına şahit olacağız.

ARAMCO sadece bir şirket değil. ARAMCO ile birlikte Akdeniz’deki enerji de yönetilecek. ARAMCO, istediği zaman petrolü 200 dolara çıkartacak, istediği takdirde 20 dolara düşürecek. Bu güç, hiçbir ordu ile sağlanamaz. Mümkün değil! O nedenle ARAMCO’nun geleceği, bölgenin ve kıtaların geleceğini belirleyecek. Burada patron Suudiler olmayacak. Bunu Selman da biliyor, tüm prensler de. Ancak ellerinde bunu değiştirecek bir güç yok. ARAMCO’nun tek başına büyük şirket olmasını isteyen de Rothschild ailesiydi. Washington da buna izin verdi ve birkaç ay öncesinde de devreye girildi.

Ailenin en büyük hatası, ARAMCO’nun bu kadar güçlenip merkezde tek başına olmasıydı. Petrol fiyatlarının düşük seviyede seyrettiği 2017 yılında ARAMCO’nun açıklanan karı yaklaşık 40 milyar dolar. Gerçek rakam ise 100 milyar dolara yakın. Petrol fiyatlarının 180 dolara çıktığı an ARAMCO’nun günlük karı 1.3 milyar dolar, yıllık karı ise 400 milyar dolara yakın olacak. Para gücünün dışında, başta Çin olmak üzere Avrupa Birliği ülkelerini de kontrol altına alacaksın. ARAMCO BU!

İşte bu güç nedeniyle ARAMCO çok ama çok önemli. Washington ile Londra’nın anlaşması AİLENİN DIŞARIDA KALMASINA YOL AÇTI. AİLE DE ARAMCO’YU BIRAKMAK NİYETİNDE DEĞİL. HEM DE HİÇ! Suudi Arabistan bu hamlelere ne cevap verecek? Muhtemelen kazanan ülkeyle hareket edecek. Ya da tekrar Rothschild ailesinin garantörlüğünde günlerini geçirecek.

Ailenin en önemli güçlerinden biri de Eski Maliye Bakanı İbrahim el-Assaf’tı. Veliaht Prens Selman’ın gözaltına aldırdığı prens ve yetkili isimler arasında o da vardı. ARAMCO yönetim kurulu üyesi de olan İbrahim el-Assaf, şirketin kara kutusudur. Önümüzdeki günlerde İbrahim el-Assaf’ın geleceği, ARAMCO’nun da kaderini belirleyecek. Şu anda güç Washington’dan yana. Ancak İbrahim el-Assaf, Washington karşıtıdır. Operasyon sonrası birçok evraka imza attırılan İbrahim el-Assaf’ın psikolojik açıdan zor durumda olduğu iddia ediliyor. Tabii bu, Washington’ın yaydığı ancak aile tarafından kabul görmeyen bir iddia.

KAVGA BU! Şimdilik taraflar da böyle…

Bütün bu çarpışmanın burada, TÜRKİYE’de, hissedilmemesi mümkün değil… Konu AKDENİZ olunca burada son sözü kimin söyleyeceği her zamankinden daha önemli hale gelmekte… Yakında göreceğimiz TANSİYON da bunun eseri… Zaten başladılar… Dikkatli izleyin. Çok şey göreceksiniz…

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *