Rotschild ailesi iklimleri kontrol ediyor, Federal Hükümeti etkiliyor iddiası

Rotschild ailesi iklimleri kontrol ediyor, Federal Hükümeti etkiliyor iddiası

Washington Yerel Meclis üyesi Trayon White Sr. Rotschild ailesinin iklim kontrolü sağladığını, aynı zamanda federal hükümeti de kontrol ettiklerini iddia eti. Ayrıca, Rockefeller ile ortaklaşa kurdukları fon ile bir rant yaratma peşinde olduklarını da öne sürdü. White daha sonra bu paylaşımları için özür diledi.

Yahudiler dünyayı kontrol ediyor komplo teorisini daha da ileri bir seviyeye çeken Washington DC Eyalet Meclisi Temsilcisi Trayon White Sr., Rothschild Ailesinin beklenmeyen kar fırtınaları yarattığını ve bu yolla rant elde ettiğini iddia etti.

Şalom gazetesinin de yer verdiği habere göre White Sr. geçtiğimiz cuma günü iddiası ile ilgili bir videoyu Facebook’a yükledi ancak sonra videoyu hesabından silerek özür diledi.

Yahudi asıllı, Avrupa kökenli ünlü Rothschild Ailesi Alman Banker Rothschild’in soyundan geliyor. “Yahudi zengin aileler hava durumunu kontrol ediyor” komplo teorisi internet üzerinde son derece yaygın durumda. Bu iddiaya göre, başka bir Yahudi asıllı zengin aile olan Rockefeller’ların kurduğu, şehirlerin gelişmesini finanse eden fon rant için kuruldu.

Teoriye göre, Yahudi aileler suni  fırtınalar yaratıyor. İnsanlar,  evleri yıkılınca bu fondan yardım almak zorunda kalıyor. Hatta bazı kişiler iki ailenin hava durumunu kontrol etmek için yüksek teknoloji geliştirdiğini iddia ediyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *