Ülker bir şirketini daha satıyor

Ülker bir şirketini daha satıyor

Ülker’i de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding çatısı altında piyasa araştırmaları alanında faaliyet gösteren ‘Bireysel Tanıtım ve Aktivite Hizmetleri’ adlı 1300 kişi çalışan şirketin satışı için anlaşmaya varıldı.

Yılbaşında Ülker Büsküvi’deki hisselerinin satışı ile gündeme gelen işadamı Murat Ülker, bir satışa daha imza atıyor. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Murat Ülker’in yaptığı Yıldız Holding’e ait Bireysel Tanıtım ve Aktivite Hizmetleri adlı şirket satılıyor.

Dünya’nın haberine göre “Bireysel Tanıtım” adlı şirketin doğrudan pazarlama sektöründe çalışan EKOM Araştırma’ya satışı için anlaşma sağlandı. Satış sürecinin ilk adımı olan resmi kurumlara başvuru süreci başladı. 1992 yılında kurulan ve satış noktası sahada pazarlama alanında faaliyet gösteren EKOM’un İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Samsun ve Adana’da toplam 10 bölge ofisinde 200’e yakın ofis çalışanıyla bulunuyor. EKOM, Danone, Coca-Cola, Bosch, Ferrero, Gratis, Heinz, Nestle gibi uluslararası şirketlerle çalışıyor.

60 ŞEHİRDE 1300 ÇALIŞANI VAR

EKOM’un satın aldığı Yıldız Holding firması Bireysel Tanıtım’ın da 60 şehirde 3 bin 300 satış noktasında 1300’ün üzerinde çalışanı var. Şirket büyük kısmı Yıldız Holding firması markalarla çalışıyor. 2006’da kurulan Bireysel Tanıtım’ın yönetiminde Ergün Bodur, Abdulhalik Damar, Doğan Demircan gibi isimler var.

(Türkiye)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *