Ateşkese rağmen siyonist işgalcinin aralıksız saldırılarına karşı Hizbullah da dün işgal altındaki bölgelerde bulunan İsrail askerleri ve askeri hedeflere yönelik en az 9 saldırı düzenlediğini duyurdu.
Açıklamalara göre Hizbullah, Dibil beldesinde konuşlu 2 Merkava tankını, Adisa’daki İsrail topçu mevzisini İsrail askerlerini “Ababil” tipi kamikaze İHA’larla hedef aldı.
Örgüt ayrıca Adisa’nın güneyindeki Cel el-Hammar mevkiindeki İsrail askerlerine sürü halinde kamikaze İHA saldırısı düzenlediğini ve doğrudan isabet sağladığını ileri sürdü.
Hizbullah’ın açıklamalarında, işgal altındaki Kozah, Reşaf ve Balat bölgelerinde bulunan İsrail askerleri ve askeri araçlarının da roket saldırılarıyla hedef alındığı belirtildi.
Açıklamalarda ayrıca Mesgav Am yerleşimindeki İsrail askerlerinin de İHA’larla hedef alındığı ifade edildi.
Hizbullah, Lübnan’ın güneyindeki işgal altındaki Bayyada beldesinde bulunan İsrail askerlerini gece görüş sistemiyle donatılmış kamikaze insansız hava aracıyla (İHA) hedef aldığı saldırının görüntülerini yayımladı.













Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *