Bursa’da Mehmet Ağar ve yüksek yargıdan kimi isimlerin bir yemekte bir araya geldiğini gösteren fotoğraf gündem olmuştu. Fotoğrafta yer alan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz HSK kararı ile Yargıtay savcılığına atandı.
Hakimler Savcılar Kurulu (HSK), Adli ve İdari Yargı 2025 Yılı Mazeret ve Müstemir Yetki Kararnamelerini yayımladı. Mazeret Kararnamesi kapsamında 621 hakim ve Cumhuriyet savcısının ataması gerçekleştirildi.
Cumhuriyet gazetesinin aktardığına göre, geçtiğimiz günlerde; Susurluk davası sanıklarından, faili meçhullerle anılan eski bürokrat, polis ve siyasetçi Mehmet Ağar (1), Kılıçdaroğlu döneminde CHP kontenjanından seçilen eski HSK üyesi Ömür Topaç (3), İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar (4) ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz (2) ile avukat oğlu Ali Faruk Solmaz‘ın birlikte yemek yediği kare görüntülendi.













Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *