Bu sayıda, araştırmacı yazar Ali Kaçar, “SDG Entegrasyonu ve Düşündürdükleri” başlıklı makalesinde; bu örgütün yönetiminin tamamen PKK/PYD’lilerin elinde bulunduğunu ve hem Nusayri yönetimi hem de ABD tarafından desteklendiğini ve büyütüldüğünü ifade etmiş.
Derginin bu ay dosya konusu, “Tevekkül ve Endişe” olarak belirlenmiş. Dosyaya; Emrah Doğru, “Allah’a Güvenenler Korku Nedir Bilmezler”; Erdal Tuğrul, “Tevekkül Olan Kalpte Endişeye Mahal Yok”; Fatih Pala, “Tereddütten Tevekküle Müslümanca Bir Yaşam İçin”; İmren Büyüköz, “Tevekkül, Bilişsel Esneklik ve İçsel Huzur Sanatı”; Kemal Ünlütaş, “Allah’a Tevekkül Eden Huzur Bulur”; Mehmet Can Giyik, “Tevekkül ve Endişe”; Rüstem Ayılmazdır, “Ey Musa, Asanı at!”; Rüveyde Bera Pala, “Endişe Çağı”; Sercan Akbayrak, “İman ve Tevekkül”; Sümeyye Demirci, “Hayattaki Huzurun Sırrı: Tevekkül”; Taşkın Önel, “Tevekkül, İmanın İzharı ve İspatıdır” ve Zeynep Koç, “Kaygının Sabahı: Tevekkül” başlıklı yazılarıyla katkıda bulunmuşlar.
Ayrıca Ahmet Zeki İzgöer’in “Osmanlılarda Kadın Hekim Var mıydı?” başlıklı makalesi, Fatih Pala’nın “Davetle Canlanan, Şehadetle Taçlanan Şanlı Bir Hayat: Hasan el-Bennâ” başlıklı kitap tanıtımı, Taşkın Önel’in “Eyvallahım Yok” başlıklı şiiri, Dr. İsmail Ceylan’ın “İşgal Altındaki Batı Şeria’da Savaş Devam Ediyor” başlıklı çevirisi de dergide yer almış.














Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *