İsrail’den Gazze’de sivillere hava saldırısı

İsrail’den Gazze’de sivillere hava saldırısı

İşgalci İsrail savaş uçaklarının Gazze’nin orta kesiminde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir çadır ve bir eve düzenlediği hava saldırısında biri çocuk 4 Filistinlinin şehid olduğu bildirildi.

Avde Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Nusayrat Mülteci Kampı’nın kuzeyindeki Davet Mahallesi’nde İsrail savaş uçaklarının hedef aldığı bir evde şehid olan 3 kişinin naaşının hastaneye getirildiği belirtildi.

Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi’ndeki bir sağlık kaynağının AA muhabirine bildirdiğine göre, kentteki Ahmed el-Kürd Okulu’nda yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bir çadıra düzenlenen İsrail hava saldırısında bir çocuk öldü.

İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi’nin muhtelif bölgelerinde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı bölgelere hava saldırıları devam ediyor.

Sivillere saldırmasına karşın, İsrail’i desteklemeye devam eden laik demokratik devletler, bu katliamlara herhangi bir tepki göstermiyor. İsrail bombardıman için ihtiyaç duyduğu askeri yardım, hem Avrupa hem de ABD tarafından kesintisiz sağlanıyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *