Genç Birikim: Kürecik Radar Üssü Neden Hâlâ Açık?

Genç Birikim: Kürecik Radar Üssü Neden Hâlâ Açık?

Genç Birikim’in yeni sayısının kapağında, Ali Kaçar’ın kaleme aldığı “Kürecik Radar Üssü Neden Hâlâ Açık?” yazısı manşette yer aldı. Derginin başyazarı Ali Kaçar, Kürecik Radar Üssüne ilişkin yazısında; üssün gerçekte İsrail’i korumak için inşa edildiğini ve İran’dan siyonist rejime yönelik füzelerin engellenmesinin de bunu ispatladığını dile getiriyor. Derginin bu ayki dosya konusu olan, “İbadet, Huşu

Genç Birikim’in yeni sayısının kapağında, Ali Kaçar’ın kaleme aldığı “Kürecik Radar Üssü Neden Hâlâ Açık?” yazısı manşette yer aldı.

Derginin başyazarı Ali Kaçar, Kürecik Radar Üssüne ilişkin yazısında; üssün gerçekte İsrail’i korumak için inşa edildiğini ve İran’dan siyonist rejime yönelik füzelerin engellenmesinin de bunu ispatladığını dile getiriyor.

Derginin bu ayki dosya konusu olan, “İbadet, Huşu ve Kulluk Şuuru” çerçevesinde Erdal Tuğrul, Mehmet Can Giyik, Rüveyde Bera Pala, Sercan Akbayrak, Sümeyye Demirci ve Taşkın Önel mes’eleyi değişik açılardan değerlendiriyorlar.

Genç Birikim’de ayrıca Emrah Doğru’nun “Namazın Müslümanlar Arasındaki Değeri”,
Mümine Karakuşoğlu’nun “Kurbiyet ve Teslimiyet Nişanesi: Kurban”,
Sümeyye Demirci’nin “İmanın Semeresi” başlıklı yazıları,
Ali Kaçar’ın “Kıbrıs’ta Siyonist İşgal” makalesinin dördüncü bölümü,
Abdulkadir Bilmez’in, “Modern Çağda Gençliğin İnanç Sorunları” panelinde sunumunu yaptığı “Modern Çağda Gençliğin İnanç Sorunlarına Yönelik Çözümler” başlıklı konuşmanın tam metni,
Taşkın Önel’in “Herif Ne Yapsın?” başlıklı şiiri,
İsmail Ceylan’ın “Norveç’in En Büyük Özel Emeklilik Fonu Olan KLP, Caterpillar’la Yollarını Ayırdı” başlıklı çevirisi de dergide sunulan diğer yazılar.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Vedat Demiralay
    23 Temmuz 2024, 09:55

    Küresel cahili sistemin bir parçası olduğumuz için açık, Allah’ın hükümleri ile yönetilmeyen ,hükmedilmeyen bir rejim,sistem olduğu için açık,kuruluş amacına uygun hareket ettiği için açık…Bizler Allah’ın hükümlerini hakim kılacak işler yapmadığımız sistemiçi işler ile islami mücadeleyi safsatayla geçirdiğimiz için açık….

    Sistemin varlığına yönelmesi gereken itirazlarımızın,reddiyelerimizin,eylemlerimizin….işleyişine yöneltmemiz işi berbat etmekte.
    Sanki sistemin kendisi meşru ,bir kürecik üssü kalmış onuda kapatsa tamam mesele hallolacak.

    REPLY