10 Mart Pazar günü, ‘Direniş Çadırı’ tarafından organize edilen Filistin’e destek İsrail’e protesto eylemi 19 şehirde ve 1 ilçede, aynı gün ve aynı saatte gerçekleştirilecek. Eylemlerin ortak saati 14.00 olacak.
Aksa Tufanı harekatının ardından siyonist katillerin Filistin’de işlediği suçlara karşı bir duruş sergilemek gayesiyle kurulan “Direniş Çadırı”, Pazar günü tüm Türkiye genelinde siyonist işgal rejimini proteto etmek için herkesi meydanlara çağırdı.
“İsrail’le Ticaret, Filistin’e İhanet! Soykırıma Karşı Duruşunu Şehrinin Meydanında Barışçıl Yollarla Göster” başlığıyla çağrı yapılan gösteri; Adana, Alanya, Ankara, Düzce, İstanbul, İzmir, Edirne, Kastamonu, Kocaeli, Malatya, Urfa, Sakarya, Tekirdağ, Bursa, Trabzon, Eskişehir, Niğde, Rize, Van Zonguldak’ta aynı gün aynı saatte gerçekleştirilecek.
Grubun sosyal medya hesabından, 10 Mart eylemine ilişkin paylaşılan görsellerde ise, bu eylemin gerekçelerine de yer verildi:






Sosyal Medya Hesapları:
https://x.com/direniscadiri?s=09
https://www.instagram.com/direnis_cadiri?utm_source=qr&igsh=MTljY3d0N3VkaHFhcg==













Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *