Rasim Özdenören ile ayaküstü sohbet

Rasim Özdenören ile ayaküstü sohbet

Uluslararası Dergiler fuarında dergimiz standını ziyaret eden Rasim Özdenören, Ercümend Bey ile tanışıklıklarından söz etti.

Fuarın ilk gününde ziyaretçilerimiz arasında Rasim Özdenören de vardı. Ercümend Özkan ve İktibas üzerine ayaküstü samimi bir sohbet gelişti Şükrü Hüseyinoğlu ile Rasim Bey arasında. “Ercüment’in çok hizmeti oldu, Allah gani gani rahmet eylesin” diyerek canı gönülden rahmet dileyen Özdenören, Ercümend Bey ile karşıtlıklarını da anlattı ve “Biz onunla bir tek ‘tasavvuf’ konusunda anlaşamazdık” dedi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

2 Comments

  • ersin ertuğrul
    9 Mayıs 2018, 11:33

    Bu etkileşimler/iletişimler çok değerli. Asla buna yüz çevirmemek gerekiyor. Fikirlerimiz, inançlarımız, ideolojilerimiz ve hatta dinimiz kendimiz gibi inanmayan, düşünmeyen kimselere iletmek için vardır. O halde fikirlerimizi konuşabilmeliyiz. Velev ki anlaşamayalım!

    Bu itibarla aynı dine mensup olduğumuz insanlarla farklı eğilimlere, fikirlere sahip olunsa da irtibat kurulabilmeli. Merhum Ercümend Bey bunu tüm şeffaflığıyla ve kararlılığıyla yaptığı için iz bırakanlardan biri oldu. Bakınız Rasim Özdenören de daha başka diğerleri de buna atıf yapıyorlar. Şahid oluyoruz.

    Hülasi kelam İktibas da dahil tüm fikir sahipleri, fikirlerinin sahipliğini üstlenerek, farklı fikir sahipleriyle işetişim içinde olmalılar. Asla koza örüp, kendi dünyalarına çekilmemeliler.

    Rasim Bey’e de kadirşinaslığı nedeniyle teşekkürler.

    REPLY
  • mbozac
    9 Mayıs 2018, 09:28

    Rasim ağabey önemli bir isim ve değer muhakkak… keşke tasavvuf konusundaki farklılığını da paylaşma imkanı olsaydı özetle… biz de değerlendirseydik… bunu kendisinden bir makale olarak bekleyelim inşaallah…

    REPLY