Siyonist vahşete tepki, siyonistlere destek verenlerin ürünlerine de boykotlarla genişliyor. Başta ABD, İngiltere ve Avrupa Birliği olmak üzere Batılı demokrasilerin himayesinde Müslüman katliamına devam eden siyonist İsrail’e tepkiler boykotlarla sürüyor.
İstanbul Kantinciler Esnaf Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazıyla başvurarak, menşei İsrail’e ait ürünlerin kantinlerde satılmamasını talep etti.
Bunun üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstanbul’daki 39 ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönderilen yazıda, Oda’nın talebiyle ilgili olarak tüm resmi kurumlara gerekli duyurunun yapılması, öğretmenevleri ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otellerinin de gerekli hassasiyeti göstermesi istendi.
7 Ekim’den bu yana Müslüman Gazze halkını barbarca bombalayan işgalci İsrail rejimi, bugüne dek 10 binden fazla Müslümanın şehid olmasına neden oldu. Siyonist düşman, evleri, okulları, hastaneleri, ambulansları, camileri ve kiliseleri kasıtlı olarak hedef alıp bombalıyor. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Hollanda ve Kanada başta olmak üzere birçok laik demokrat devlet siyonist rejimin katliamına destek veriyor.
Leave a Comment
Your email address will not be published. Required fields are marked with *