Erdoğan: 2023’te zaferimizin önüne kimse geçemez!

Erdoğan: 2023’te zaferimizin önüne kimse geçemez!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah’ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.” diye konuştu.

Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca bir stadyumda düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programında, katılımcıları selamlayarak, Fatih’in yadigarı İstanbul’un 2053 vizyonu için gece gündüz demeden çalışanlara şükranlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye’nin altyapısını biz değiştirdik, üstyapısını da biz inşa edeceğiz. Biz, kuru vaat yapmıyoruz. Kurusıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye’yi, yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.” ifadesini kullandı.

“Zor oyunu bozar” sözüne atıfta bulunan Erdoğan, “Gücünü imanımızdan ve azmimizden alan çabayla inşallah bu oyunu da bozacağız. Bu hedefe ulaşmak için Cumhur İttifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız.” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: “Her bir üyemizi, partimize yeni bir üye katılması için teşvik edeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği, 85 milyonun tamamına yayacağız. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah’ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.”

Erdoğan, “Biz doğrudan insanımıza gideceğiz. Doğrudan insanımızla konuşacağız. Doğrudan insanımızın gönlüne ve dimağına hitap edeceğiz. Hepimizin de çok iyi bildiği gibi siyaset insanla yapılır. Şayet siyaseti şekillendirmek, medyaya, dedikoduya, sanal mecralara kalsaydı bırakın iktidar olmayı, bize bu ülkede yağmurlu havada bir bardak su bile vermezler, doyasıya tek bir nefes bile aldırmazlardı. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle aramızda tuttuğumuz o güçlü bağ, paylaştığımız muhabbet, yöneldiğimiz ortak istikamet var.” vurgusu yaptı.

Allah’ın takdirine razı olduklarını, milletin gücünün üstünde güç görmediklerini belirten Erdoğan, “Hep birlikte yaşadığımız 15 Temmuz, bunun en büyük ispatıdır. Ne diyor Akif? ‘İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek, sinede yüktür.’ Dünyanın en modern savaş araçları olan tankın, topun, uçağın, helikopterin, silahın karşısında sadece imanlı yüreğiyle çıkmış, hepsine galebe çalmıştır.” dedi.

Erdoğan konuşmasında, “Ülkemizde eşi benzeri olmadığına inandığım şu muhteşem toplantımızın gayesi, Türkiye Yüzyılı seferberliğinin başladığını hem kendi teşkilatlarımıza hem tüm Türkiye’ye ilan etmektir.” ifadesine yer verdi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *