Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden affını istedi

Mahir Ünal, Grup Başkanvekilliği görevinden affını istedi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, grup başkanvekiliği görevinden affını talep etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, sosyal medya hesabından “Bugün itibarıyla grup başkanvekilliği görevimden affımı talep ettim.” mesajını paylaştı.

TRT Haber’in aktardığına göre Ünal, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim.” ifadesini kullandı.

Ünal’dan boşalan grup başkan vekilliği görevine Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin’in gelmesi bekleniyor. AK Parti’nin çarşamba günü yapılacak grup toplantısında, gerçekleştirilecek oylama sonucuna göre Zengin’in ismi kesinlik kazanacak.

Özlem Zengin, sosyal medya paylaşımında, Ünal’a hizmet ve emekleri için teşekkür etti. “AK Parti Grubumuzda hep birlikte milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, MYK ve MKYK üyelerimize, milletvekillerimize, dualarını iyi dileklerini ileten bütün dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadesini de kullandı.

Mahir Ünal: Kültürel devrim ‘düşünceyi’ yok etti

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *