Davutoğlu’ndan ‘Hocaefendi’ polemiğine yanıt

Davutoğlu’ndan ‘Hocaefendi’ polemiğine yanıt

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Babala Tv’de katıldığı programın yayınlanan tanıtımında yer alan “Hocaefendi” polemiğinin gündem olmasının ardından konuya ilişkin “Ender gelişen Osasuna ataklarını izliyorsunuz gençler.” paylaşımında bulundu.

Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünde YouTube’daki Babala Tv kanalında yayınlanan, her hafta başka bir siyasinin katıldığı “Mevzular Açık Mikrofon” programının 6 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 5. bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konuk olduğu bölümün tanıtımında yer alan “Hocaefendi” polemiği sosyal medyanın gündemine oturdu.

Davutoğlu’nun, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için “Hiçbir zaman Hocaefendi demedim, ne konuştuğumu bilirim” demesi sonrası izleyicilerden biri, Gelecek Partisi liderinin yıllar önce Türkçe Olimpiyatları’ndaki konuşmasını dinletti ve “Hocaefendi” kelimesini kullandığı duyuldu.

Olayın Twitter’de çok konuşulup gündeme yerleşmesinin ardından Davutoğlu, kişisel hesabında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Ender gelişen Osasuna ataklarını izliyorsunuz gençler. 10 saatlik adrenalini yüksek bir maç oldu. Kazanan mı? Seyredecek olan herkes.”

(KARAR)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *