Cübbeli Ahmet’ten Ümit Özdağ’a destek

Cübbeli Ahmet’ten Ümit Özdağ’a destek

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a destek yönünde açıklamada bulundu.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, mülteci karşıtı açıklamalarıyla bilinen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a destek verdi.

“Sayın Ümit Özdağ’ın geçtiğimiz günlerde Sakarya’daki Tozlu Câmii’nde konuşma yapan Vehhâbî Selefî Dâvetçi Osmân el-Hamîs hakkında yaptığı açıklamaya dâir bir te’yîd bir de tashîh yapıyorum.” cümlesiyle başladığı açıklamada Ünlü, Özdağ’ın vurgu yaptığı “tehdide” dair ifadeler kullandı.

Ülkede iç savaş tehdidi bulunduğunu iddia eden Ünlü, “Bunlar şu anda kendilerine yer edinmeyi hedefliyorlar, daha sonra da câmiilerde bu kadar kalabalık toplayan bu kişilerin insanlarda büyük etkisi olduğu için onları sokağa dökmesi kaçınılmaz olacaktır. Tabii böylesi tahrîklerden Arap kardeşlerimiz daha ziyâde etkilenip memlekette iç karışıklığa sebebiyet vereceklerdir. Bundan dolayı devlet büyüklerimizi uyarıyoruz.” şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet daha önce de “Selefi dernekler silahlanıyor” yönünde bir açıklama yapmış ve kamuoyunun dikkatini çekmişti.

Mesajını sildi

Cübbeli Ahmet, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerinde Ümiz Özdağ’ın adının geçtiği mesajını sildi.

(Mepa News)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *