Erdoğan, Herzog’un Türkiye ziyaretini duyurdu

Erdoğan, Herzog’un Türkiye ziyaretini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Türkiye’ye ziyaretini Mart ortasında yapacağını söyledi. Erdoğan daha önce bu ziyaretin Şubat ayında gerçekleşeceğini duyurmuştu.

Ukrayna’ya resmi ziyareti öncesi, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı ile ilgili olarak Türkiye’ye ziyaret edeceğini, daha önce İsrail’in özel temsilcilerini Türkiye’ye gönderdiğini, Herzog’un ziyaretinden önce Türkiye’nin özel temsilcilerinin de İsrail’e seyahat edeceğini bildirdi.

Erdoğan daha önce Isaac Herzog’un Türkiye’ye gelişinin Şubat ayında beklendiğini ve bu ziyaretle Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağı beklentisini paylaşmıştı.

Regaip Kandili tebriği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Regaip Kandili dolayısıyla Twitter hesabından bir tebrik mesajı paylaştı. Erdoğan, mesajında, “Milletimizin ve İslam aleminin dün müşerref olduğumuz mübarek üç ayları ile bu gece idrak ettiğimiz Leyle-i Regaib’ini tebrik ediyorum. Bu bereketli günlerin tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, Hazreti Peygamber’in “Recep ve Şaban’ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır.” duasının yer aldığı fotoğrafa yer verdi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *