Vefat ve Taziye

Vefat ve Taziye

Bugün Bursa’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Muratcan Kaya, Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Talip Tığlı için Allah’tan rahmet, geride kalanlara Rabbimizden sabırlar diliyoruz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun…

Bugün elim bir kazada hayatını kaybeden Muratcan Kaya İstanbul Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Lise Başkanı, Yusuf Taha Göktaş’ın Yedihilal Teknoloji Takımları Sorumlusu, Tarık Kesekçi’nin Baykar’da uçak mühendisi ve Kaan Talip Tığlı’nın İstanbul Genç İHH Başkanı ve Türk Telekom’da veri mühendisi olarak görev yapıyordu.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nda Muratcan Kaya (21) idaresindeki 34 AFG 020 plakalı otomobil, Selçukgazi Viyadüğü mevkisinde aynı yöne giden M.H’nin kullandığı 41 HZ 096 plakalı tıra arkadan çarpması sonucu elim kaza gerçekleşti.

İHH’nın açıklamasında, “İHH personellerimizden Muratcan Kaya ve 3 gönüllü kardeşimiz Yusuf Taha Göktaş, Tarık Kesekçi ve Kaan Tığlı, Bursa’da teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar dileriz.” denildi.

Muratcan Kaya kardeşimiz, 29 Eylül’de Sirkeci Garı’nda düzenlenen Dergiler Fuarı’nda standımızı da ziyaret etmiş, Şükrü Hüseyinoğlu ile de bir fotoğrafı çekilmişti.

Kazada vefat eden tüm kardeşlerimiz için Rabbimizin mağfiretini diliyoruz…

Cenazeler pazar günü defnedilecek

Kağan Talip Tığlı ve Muratcan Kaya için Fatih Camiinde pazar günü öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınacağı ve cenazelerinin İstanbul’da defnedilecek.

Tarık Kesekçi’nin cenazesi, memleketi Nevşehir’deki H. Rasim Uzer Camii’nden, Yusuf Taha Göktaş’ın cenazesi Zonguldak Ereğli Kepeztepe Camiinden pazar günü kaldırılacağı bildirildi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Halil Yavuzer
    28 Kasım 2021, 12:31

    İnne Lillehi ve İnne İleyhi Raciun

    Allahın rahmetinden pay alanlardan olurlar inşallah

    REPLY