Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı, dün akşam yapılan kapanış töreni ile sona erdi. Çok sayıda öğrenci, akademisyen ve edebiyat meraklısının ilgi gösterdiği fuarı, 20 binin üzerinde okur ziyaret etti.
Dünya Dergiler Birliği (DERGİBİR) tarafından eğitimci ve yazar Asım Gültekin anısında düzenlenen “12. Uluslararası Dergi Günleri” sona erdi. Sirkeci Garı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, edebiyat, gençlik, okul dergileri ve fanzinler ile yurt dışında yayımlanan dergiler okurların beğenisine sunuldu. Fuar, şiir dinletileri, sergiler, konserler, atölye çalışmalarının yanı sıra genç ve usta yazarların söyleşilerine de ev sahipliği yaptı.
Prof.Dr. İhsan Süreyya Sırma, Prof. Dr. Yasin Aktay, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ile çok sayıda öğrenci, akademisyen ve edebiyat meraklısının ilgi gösterdiği fuarı, 20 binin üzerinde okur ziyaret etti.
İktibas Dergisi’nin de yer aldığı fuardan bazı fotoğraflar:
1 Comment
Ramazan
5 Ekim 2021, 01:42Teşekkürler Şükrü abi.. Allah ecrinizi versin. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
REPLY