Altun: Devletimiz dimdik ayaktadır

Altun: Devletimiz dimdik ayaktadır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter mesajında, sosyal iletişim platformlarında, anlık mesajlaşma gruplarında, forumlarda yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir dedi, “Türkiyemiz güçlüdür. Devletimiz dimdik ayaktadır.” ifadesini kullandı.

Altun, sosyal medyada yayılan paylaşımlara karşı, yine sosyal medya hesabından tepkisini dile getirirken, yapılan paylaşımların çoğunun yalan olduğunu savundu. Altun, ismini vermediği, yurtdışı kaynaklı bir yardım kampanyasının amacının da, devleti aciz göstermek ve devlet-millet birlikteliğini zayıflatma amacı taşıdığını ileri sürdü.

Altun’un mesajı şöyle:

“İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurt dışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır. Türkiyemiz güçlüdür. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz. Şu anda sosyal iletişim platformlarında, anlık mesajlaşma gruplarında, forumlarda yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir. Bugün böyle bir doğal afet durumunda dahi bu türden yalanları yayanların tuzağına düşmeyelim. Lütfen resmi mercilerin açıklamalarına itimat edelim.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *