Erdoğan, Sırbistan ve Hırvatistan Başbakanlarını kabul etti

Erdoğan, Sırbistan ve Hırvatistan Başbakanlarını kabul etti

Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Zirvesi ve Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere Antalya’da bulunan Erdoğan, kaldığı otelde Balkan ülkeleri yetkilileri ile ayrı ayrı görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic’i kabul etti. Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Zirvesi ve Antalya Diplomasi Forumu’na katılmak üzere Antalya’da bulunan Erdoğan, kaldığı otelde Sırp Başbakan Brnabic’le bir araya geldi. Basına kapalı görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkoviç’i kabul etti. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Kabulde Fuat Oktay, Fahrettin Altun, İbrahim Kalın ve Ömer Çelik de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski ile görüşmesi, basına kapalı gerçekleştirildi ve yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleriyle görüştü. Erdoğan’ın kaldığı oteldeki görüşme basına kapalı gerçekleşti

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *