Peker’in 8. videosu için ‘uzlaşma peşinde’ dediler

Peker’in 8. videosu için ‘uzlaşma peşinde’ dediler

Suç örgütü lideri Sedat Peker 8. videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Video ile ilgili detayları Cumhuriyet Tv’ye değerlendiren yazar ve siyasetçiler, Peker’in uzlaşma aradığını savundular.

Cumhuriyet’in aktardığına göre, AKP ve bürokratları ile ilgili flaş iddialarda bulunan Peker’in videosunu değerlendiren isimler özetle şöyle dediler:

Yazar Barış Pehlivan, Peker’in videosuyla ilgili “Sedat Peker’in hiçbir zaman cebindeki bütün kurşunları harcamayacağını bilmemiz gerekiyor” dedi.

Yazar Mustafa Kemal Erdemol, Sedat Peker’in son videoda, masaya oturmak için zemin aradığını söyledi. Erdemol, “Son videoda uzlaşmaya hazırım mesajı veriliyor. Recep Tayyip Erdoğan’a saygı çerçevesinde ‘helalleşeceğiz abi’ demesi bunun mesajı. Bir anlaşma zemini arıyor bu çok net” dedi.

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan ise Sedat Peker’in kendini meşrulaştırmak için ‘sol’ söylemlerin arkasına sığındığını aktardı. Okuyan, “Kitleler örgütlenmezse bu tarz sahte kahramanların peşine takılmaya açık hale gelir” dedi.

Eski İçişleri Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, “Savcıların bu iddiaları elbette gördüğünü fakat gizlilik sebebiyle sessiz kaldıklarını düşünüyorum” dedi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır iddiaların çok vahim olduğunu aktardı. Başarır, “Bu devleti bir avuç mafya ve AKP’nin kirli zihniyetine bırakmayacağız” diye konuştu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *