Şentop, Meclis’teki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

Şentop, Meclis’teki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Meclis’teki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Mustafa Şentop’un Atatürk Anıtı’na kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törene, TBMM Başkanvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Haydar Akar ve Nimetullah Erdoğmuş ile AK Parti Grup Başkanvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile milletvekilleri, Meclis bürokratları ve diğer çalışanlar katıldı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM’nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj da yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anıtkabir’i ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı başkanlığındaki bakanlık bürokratları ile öğretmen temsilcileri, bir grup öğrenci ve velilerden oluşan heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine geldi.

Selçuk’un mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Bakan Selçuk, Misak-ı Milli Kulesi’nde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *