Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım’dan açıklama

Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım’dan açıklama

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Nutuk konulu tartışmaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla katıldı, “Ülkücü Türk gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş, Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş” ifadesini kullandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Mersin Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Ülkü Ocaklarına, Atatürk’ün Nutuk eserini dağıtma izni vermemesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından mesajlarını paylaştı.

Yıldırım’ın mesajları şöyle:

1-Türk siyasetinin kronik sorunu haline gelmiş CHP, HDP/pkk ile gizli kapılar ardında iş birliği yaparak Türk milletine ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi mirasına her türlü ihaneti utanmadan gerçekleştirmiş bir güruhtur.

2-Türk Ordusuna “satılık” diyen kendini bilmez CHP’li bir vekilin, Atatürk’ün kutlu eseri Nutuk üzerinden şov yapmaya kalkışması ve bunun üzerinden menfaat elde etme peşine düşmesi alıştığımız CHP oyunlarınlarından sadece bir tanesidir.

3-Ülkücü Türk Gençliği, Nutuk’un kutlu şuuruna erişmiş; Atatürk’ün ülkülerini benimsemiş ve Atatürk’ün kemiklerini sızlatan CHP’nin kirli siyasetine alet olmayacak kadar feraset sahibidir.

4-Kılıçdaroğlu ve CHP güruhu, çok arzu ederler ise kendilerine de birer Nutuk hediye edebiliriz. Sanmıyoruz ama bu sayede yitirdikleri şuurlarını geri getirmeye yardımcı olabiliriz.

5-“Atatürk” demekten aciz il başkanına sahip olan, Atatürk’ün büstlerini yıktığında HDP’li ortaklarına ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu, sahte Atatürkçülük demeçleri vererek Türk milletini kandırmaya, aldatmaya; milletimizin aklıyla alay etmeye cüret etmemelidir.

6-Ülkücü Türk Gençliği, Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin her daim emrindedir. Densizlerin, hadsizlerin, kendini bilmezlerin, Atatürk’ün emanetine ihanet edenlerin sözleri; bizler için sinek vızıltısından öteye gitmemektedir.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *