Erdoğan: Devletimizin bekası için hayatımızı koyuyoruz

Erdoğan: Devletimizin bekası için hayatımızı koyuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin neye ihtiyacı olduğuna, ne istediğine, neye layık olduğuna bakarak eserlerimizi birer birer ülkemize kazandırdık.” dedi.

İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nden, Kızılcahamam–Çerkeş Tüneli Açılış Töreni’ne internet üzerinden bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için mücadele ettiklerini vurguladı.

Bunun için gerekiyorsa hayatlarımızı ortaya koyuyoruz diyen Erdoğan’ın şunları söyledi:

“Bunun için özellikle ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birliği, devletimizin bekası söz konusu olduğunda gerekiyorsa hayatımızı ortaya koyuyoruz. Her kim şu açılışını yaptığımız tünele sadece bir dağdan diğer dağa geçişi sağlayan herhangi bir eser nazarıyla bakıyorsa bilin ki büyük Türkiye fotoğrafını göremiyordur. Her kim yaptığımız okulları, hastaneleri, barajları herhangi bir inşaat projesi olarak görüyorsa bilin ki Türkiye’nin vizyonundan, hedeflerinden de nasibini almamıştır. Her kim bölgemizde yürüttüğümüz mücadeleyi sıradan bir taktik oyun olarak değerlendiriyorsa bilin ki sadece ülkemizin değil, dünyanın gerçeklerinden de habersizdir. Kalbi mühürlü, gözü kapalı, kulağı tıkalı, dili lal olanlara ne eser ne hizmet anlatabilirsiniz. Hamdolsun milletimiz, ülkemizin nereden nereye geldiğini, yürüttüğümüz mücadeleyle Türkiye’yi nereye götürmek istediğimizi gayet iyi biliyor. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bugüne kadar girdiğimiz her mücadeleden olduğu gibi şu anda yürüttüğümüz tarihi mücadeleden de zaferle çıkacağız.”

Erdoğan açılışı yapılan tünelin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi, emeği geçenleri tebrik etti.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *