Ahmet Gülümseyen: Sapkın anlayış sporda da var!

Ahmet Gülümseyen: Sapkın anlayış sporda da var!

Yeni Akit yazarı Gülümseyen, bugünkü yazısında, Süleyman Soylu’nun sözleri ile gündeme gelen LGBT için, “O sinsice hareketin en önemli kulvarlarından birisi de spor.” dedi.

Gülümseyen bugün Yeni Akit‘te “LGBT gibi sapkın anlayış sporda da var!” başlığı ile bir yazı kaleme aldı.

Yazısına, Mehmet Akif Ersoy’un “Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar..”  sözleri ile başlayan Ahmet Gülümseyen, Osman Yüksel Serdengeçti’nin “Mürailiği, dalkavukluğu, imansızlığı bırakalım. Kör ve nankör olmayalım! Milletimizin istiklâlini, istikbalini düşüyorsak hakikî tehlikenin nerde olduğunu, nereden geleceğini bilelim…” sözlerini de nakletti. 

Yazısında, Boğaziçi Üniversitesindeki eylemlere de değinen Gülümseyen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘LGBT olayı Avrupa’dan ve ABD’den bize pazarlanmaya çalışılan bir şey. Bu olay bizim aile yapımızı parçalayabilir. LGBT derneklerine ABD ve Avrupa 12 milyon dolar fon sağlıyor. Bizim değerlendirmemiz bunun 10 katı. Türkiye’yi parçalamak için dış güçler destekliyor. Bu toprakların en büyük gücü İslam’dır…’ sözlerine yer verdi.

Fotoğrafı iyi analiz etmek gerektiğini belirten Gülümseyen, Söz konusu ülkenin gelişmişliği, toplumun milli ve manevi değerleri olunca, saldırılarını çok farklı kulvarlarda gerçekleştirme yoluna gidiyorlar. Her bir olayda da Batının çirkin ve soysuzlaşan yüzünü görmek mümkün. Bu fotoğrafı görmek, iyi analiz etmek gerekiyor…” diye yazdı. 

Gülümseyen, yazısının devamında,Kaynağı Avrupa, Amerika olan faşist anlayış, farklı kulvar ve taktiklerle, yeri geliyor diş/gövde gösterisi, yeri geldiğinde planlı bir o kadar da sinsice faaliyetlerini sürdürmektedir. O sinsice hareketin en önemli kulvarlarından birisi de spor.” dedi ve şöyle devam etti:

“LGBT denilen sapkın anlayışın bir benzeri, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında sergilenmektedir. Ne ilginçtir ki kamu veya özel sektör fark etmiyor, bilerek veya bilmeyerek bu sapkın anlayışa çanak tutuluyor. Bilerek veya bilmeyerek bırakın desteği, yeri geliyor imkânlar bu yolda adeta seferber ediliyor. İşte size en somut örnek ‘modern sporlar’ adı altında yapılan sportif faaliyetler. 

Şehrimiz, mahallemiz, sokağımız yetmedi köyümüze kadar giren bu ‘modern sporlar’ adı altında ki bazı spor faaliyetleriyle, vatandaşımızın saf ve temiz duygularıyla oynanılıyor, aile yapımızı bozuyor. Buna rağmen kalkıp, spor politikalarında kadınların önemli yer tuttuğuna vurgu yapılıyor. Yazık…”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *