Meclis Başkanı Şentop’tan Ramazan mesajı

Meclis Başkanı Şentop’tan Ramazan mesajı

23 Nisan programları arasında Ramazan mesajını da paylaşan TBMM Başkanı Şentop, “Cenab-ı Hak bizleri Ramazan’a eriştirdiği gibi sıhhat ve afiyetle Bayram’a da eriştirsin. Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını niyaz ediyorum.” dedi.

Mustafa Şentop, Ramazan ayının başlaması nedeniyle yayımladığı mesajında şöyle dedi:

“Kendimizi yenileme, tazelememize ve tahkim etmemize, gönlümüzü masivadan arındırıp huzura ermemize vesile olan onbir ayın sultanına erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Lütfu ve keremine muhtaç olduğumuz şanı yüce Allah’a daha fazla taat ve ibadet etmemize fırsat sunacağını düşündüğüm mübarek günlerin aynı zamanda ferdî ve içtimaî planda manevî arınmamıza da vesile olacağına inanıyorum.

Kovid-19 salgını tehdidinden sakınmak için alınan tedbirler çerçevesinde bütün vatandaşlarımıza evde kalmaları çağrısı yapılan mübarek günlerin ferdi ve içtimai planda hayatımızı daha fazla murakabe ve muhasebe etme imkanı sunacağını düşünüyorum.

Cenab-ı Hak bizleri Ramazan’a eriştirdiği gibi sıhhat ve afiyetle Bayram’a da eriştirsin. Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını niyaz ediyorum.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *