Karakoç’tan ‘İslam Milleti’ne hitaben Ramazan tebriği 

Karakoç’tan ‘İslam Milleti’ne hitaben Ramazan tebriği 

Sezai Karakoç, ‘diriliş’ vurgulu bir Ramazan tebriği yayınlarken, İslam milletine hitaben “Seferin çok çok bereketli ve Zaferin şimdiden kutlu olsun!” dedi.

Ramazan ayı münasebetiyle, Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç imzası ile yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi:

Allah’ın bize bir mucize lütfû olan ramazan ayı geldi. Ümit ediyoruz ki İslâm Milleti olarak tam anlamıyla dirilelim ve içler acısı durumumuzu düzeltmek için büyük diriliş adımlarımızı atalım.

Hem mümin olarak, hem İslâm toplumu olarak ve İslâm Milleti ve Ülkesi olarak dirilelim ve ayağa kalkalım. Böyle olursa, müslümanların bugün içinde bulundukları yürek yakıcı işgale uğramışlık, esaret, yıkım ve çöküş durumları için çare bulunmuş ve kurtuluş başlamış olur.

Bu böyle olmadığı takdirde, batıdaki, doğudaki, kuzeydeki İslâm’dan mahrum, gafil güçler dünyayı büyük bir ateşe atacaklardır. Bugünün teknolojisi de düşünülürse bu bir nevi “kıyamet kopması” gibi bir olay olacaktır.

Müslümanların uyanması hem kendilerini kurtaracak, hem de doğudan, batıdan, kuzeyden gelen bu felâket hücumlarını durduracaktır. Yani Büyük Atılımımızla yalnız kendimizi değil, bütün insanlığı kurtarmış olacağız.

Milletim! Büyük İslâm Milleti!

Allah’ın sana verdiği büyük, mutlak ve eşsiz nimetler olan dünya ve âhiret nimetleri, imân, yâni gerçek inanç, namaz, yâni Kendisinin önünde eğilme, başka hiçbir güç önünde eğilmeme, oruç, yâni mânen ve maddeten dirilme, zekât, yâni dünya nimetlerinin kazancına, bir de âhiret nimetlerini ekleme, hâc, yâni İslâm’ın kutlu beldelerinde ve İslâm’ın doğuşunda ve zaman boyu İslâm Medeniyeti’nin gelişmesinde buluşma lütuflarını hatırla, uyan, diril ve dünyayı ve insanlığı yeniden dirilt! Hakîkati bir daha gerçekleştir!

Seferin çok çok bereketli ve Zaferin şimdiden kutlu olsun!

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *