‘Avrupa ruhu, ABD ruhuna operasyon çekiyor’ iddiası

‘Avrupa ruhu, ABD ruhuna operasyon çekiyor’ iddiası

“Eğer AVRUPA RUHU, ABD’ye AVRUPA içinde operasyon çekiyorsa gidişat sanıldığından da kritik demektir! Hem AVRUPA RUHU hem ABD ruhu TÜRKİYE içinde kıyasıya yarışacaktır!”

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler, dün ve bugün yazdığı iki yazıda, Boeing kazasından başlayarak, Notre Dame katedrali yangını çerçevesinde, küresel etkilere sahip son gelişmeleri değerlendirdi. Yangının ardında yatan şeylere işaret eden bir CIA ajanının sözlerini de kaynak olarak aktaran Diler, Avrupa Ruhu ile ABD Ruhunun çekişmesinin Türkiye’de de tansiyonu yükselteceğini savundu.

ABD, Fransa’yı Afrika’dan çıkarmak istiyor

Ergün Diler,  “Kuşak Çatışması” başlıklı dünkü yazısında, ABD ile Fransa’nın Afrika’daki çekişmesine işaret ederek, “AFRİKA’yı dünyanın merkezine koyan ve hammadde olarak bakir kıtayı ele geçirmek isteyen PENTAGON, 1 Mart’ta önemli bir toplantı yaptı. Bu toplantının amacı FRANSA’yı AFRİKA’dan söküp atmaktı. Aksi, kendileri için yıkımdı! Pentagon’da yapılan planda masada ittifak edilen konu SAHEL’di! SAHEL, Senegal, Moritanya, Mali, Burkina Faso, Nijer, Nijerya, Çad, Sudan ve Eritre’den oluşan AFRİKA KEMERİ’ydi! KUŞAK YOL PROJESİ VAR YA! ORADAKİ KUŞAK’IN AFRİKA AYAĞI…” diye yazdı.

SAHEL ülkelerinin Afrika’nın ana gücü olduğunu kaydeden Diler, “Haritayı açıp baktığınızda bu ülkeler izin vermezse hiçbir şey ve hiç kimse AFRİKA ile ilişki kuramaz! Bunu en iyi bilen Amerika Birleşik Devletleri’ydi. Bu nedenle SUDAN’da uzun bir süre hazırlanıp DARBE yaptılar… KUŞAK’ta gedik açmak için! Başardılar da…” dedi.

Sudan demek Fransa ve Çin demektir

Diler, 11 Nisan’da yapılan darbe ile yönetimin askerlere geçtiği Sudan’la ilgili olarak, “Sudan bir yanıyla FRANSA, diğer yanıyla da ÇİN demekti. Biz de vardık elbette! DARBE bu denklemi değiştirmek içindi!” notunu düştü ve şunları ilave etti:”Pentagon’daki planı haber alan FRANSIZ GİZLİ SERVİSİ, SUDAN’daki darbeden sonra AFRİKA KUŞAK’ına asker yağdırma kararı aldı. Bilinmeyen miktarda asker KUŞAK’a yollanacaktı. Buna en güçlü itiraz kimden gelebilirdi? Elbette ABD’den…

Zaten ÇİN DEVLET BAŞKANI CİNPİNG’in MART AYI İÇİNDE İtalya ve Fransa’ya ziyaretleri tansiyonu yükseltmişti! Ayrıca bir de bu ziyaret öncesinde Fransız lider MACRON’un önemli açıklamaları vardı: PESCO yani AVRUPA ORDUSU kurulunca savunmamız AFRİKA’dan başlayacak. NATO’yu biz yönetseydik bu kadar göçmen AVRUPA’ya girebilir miydi? Buna son vereceğiz.”

PESCO Avrupa’yı da içine alacaktı

Macron’un, “Avrupa Ordusu (Pesco) AFRİKA’yı da içine alarak büyüyecek” sözlerini de aktaran Diler şöyle devam etti:”Fransa aslında ABD ile doğrudan savaşıyordu! ABD hem AFRİKA’da hem PARİS’te Fransa’yı sallıyordu! Genelde terörle! Son birkaç yıla bakın! Fransa neler yaşamış hatırlarsınız! İşte aynı gerginlik devam ederken NOTRE DAME yandı! Bunun tesadüf olma ihtimali var mı? Belki evet! Ama olmama ihtimali hiç az değil! İKİ DÜNYA SAVAŞI’nı zarar görmeden atlatmışken, daha geçen yıl KATEDRALİ havaya uçurmak için hazırlık yapanlar son anda yakalanmışken yangını sıradan bir olay gibi görmek ne kadar gerçekçi olur! Bilemem! ABD hem PESCO’yu hem de Afrika’daki zenginliği ele geçirerek AVRUPA BİRLİĞİ’ni budamak niyetinde. Çünkü KUŞAK YOL’un geldiği yer AVRUPA! Çin’de üretilecek olanlar günün sonunda AVRUPA’da tüketiciyle buluşacak! ABD buna şiddetle itiraz ediyor! Bu nedenle HAMMADDE kaynakları ile KUŞAK YOL’daki önemli figürler hedef!”

Boeing kazası

“Bir de AFRİKA’da düşen bir BOEING vardı!” diyen Ergün Diler, Boeing siparişlerini iptal eden ülkelerin tamamının İpek Yolu kapsamındaki ülkeler olduğunu belirtti:”Mart ayında Etiyopya’da 157 kişinin öldüğü uçak kazasından sonra Boeing 737 MAX’ler hedef oluyordu! Aynı tarihlerde MACRON da oraları geziyordu! Kaza sonrasında Çin başta olmak üzere pek çok ülke BOEING siparişlerini rafa kaldırmıştı. Tamamı da İPEK YOLU PROJESİNE KATKI VEREN ÜLKELERDİ! Trump başlarda BOEING’i suçlarken sonra direksiyonu kırdı ve Avrupa’ya yüklendi: AIRBUS’A KATKI VEREN ÜLKELER HEDEFİMİZDE…”

NOTRE DAME yangınının arka planı

Ergün Diler, bugünkü yazısında ise küresel çekişmenin bir sonucu olduğu vurgusunda bulunduğu İstanbul seçimlerinin ardından içeride siyasi iklimi değiştirecek adımların atılacağına dikkat çektikten sonra, Notre Dame yangınına değindi.

“NOTRE DAME YANGINININ ARKA PLANI BİLİNMEDEN GELECEĞİ ANLAMAK ÇOK KOLAY DEĞİL…” diyen Diler, şöyle devam etti:

“ABD, SUDAN’ı karıştırarak DARBE ile Fransa ve İPEK YOLU’nun önemli aktörü olan ÇİN’e gol atmıştı. Savaşın ana nedeni AFRİKA’daki zenginlik ve onun kontrolü içindi! Bu zenginlik fışkıran KITA için savaş yapılır mıydı? ELBETTE! Zaten DEAŞ adı altında NATO askerleri uzun zamandır FRANSA’yı terörle uykusuz bırakıyordu! En son gittiğimde ASKERLER şehrin her köşesindeydi! Sıkıyönetim altında ihtilalle güne başlamış bir metropolü andırıyordu!”

CIA ajanından madalyonun diğer yüzü

CIA ajanlarından David Steele’in yanan katedral ile ilgili açıklamalarına değinen Ergün Diler, “Aslında söyledikleri beni doğruluyordu! Ancak plağın arka tarafını gösteriyordu. Madalyonun diğer tarafıyla yüzleştiriyordu!” dedikten sonra David Steele’in şunları aktardığını anlattı:

“Kimse beni bu yangının sıradan bir olay olduğuna inandıramaz. Öncelikli olarak 15 Nisan neyin yıldönümü? 15 Nisan, Titanik’in buz dağına çarpıp battığı tarihin yıldönümü. Hatta aynı saatler. O kazadan sonra dünya değişti. Merkez bankaları, kimin kontrolüne geçti. Bunu anlamadan, Notre Dame Katedrali’ndeki yangını anlamak mümkün değil…”

(…)

“Steele şunları hemen peş peşe sıralıyordu…

– Yangından sonra derhal bölgeye giden Kanadalı istihbarat subayını kim engelledi?
– Yangının olduğu iddia edilen bölgede elektrik kabloları yok.
– Yangında iki kişi öldü, her ikisi de açıkça öldürüldü (kafalarına birer mermi sıkıldı)
– Yangınla mücadele etmek için hiçbir helikopter getirilmedi.
– Görevden alınması bile muhtemel olan Macron, artık çok büyük güç kazandı…

CIA’nın uzman kadrosundan olan David Steele benim çizdiğim tablonun dışına çıkıyordu. Asıl geldiği yer benim yazdıklarımın tamamen karşısındaydı. Ama işaret ettiği yapı çok ama çok güçlüydü!”

(…)

“David Steele, alevler içindeki Notre Dame Katedrali’ni yakanların isimlerini şöyle açıklıyordu: Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İngiltere Başbakanı Theresa May, Almanya Başbakanı Merkel ve Papa Francis… Steele kendi kaynaklarına dayanarak operasyonun bir SAHTE BAYRAK olduğunu ortaya koyuyor ve bu olayın sonucunda iki önemli oluşum öne çıkacağına işaret ediyor! AVRUPA MERKEZ BANKASI ve AVRUPA BİRLİĞİ ORDUSU… Yani PESCO!

CIA, şu an için Notre Dame Katedrali’nin kendilerine karşı sağlam bir AVRUPA ittifakının kurulması için yakıldığını ateşe verildiğini düşünmekte… Bu nedenle İNANÇ EKSENLİ ve KALP kadar değerli olan bir noktanın seçilmeliydi ki tüm AVRUPA olayın arkasından birleşmeliydi!”

Bağışlar üzerinden Birleşme

“Yangından sonra üzülenlere göz yaşı dökenlere ve en önemlisi bağış yapanlara bakılacak olursa BİRLEŞME “TAMAM” gibi…” diyen Ergün Diler, biraz daha derine inelim diyerek konuyu NOTRE DAME de SION mekteplerine getirdi. Diler şöyle devam etti:

“NOTRE DAME de SION mektepleri var! İstanbul’da da var! Bu okullar ROTHSCHILD AİLESİNİN DESTEKLERİYLE kuruldu. Kurucusu ALPHONSE RATISBONNE bankerlik yapan bir Yahudiydi! Ailenin dokuzuncu çocuğuydu! Ailesine ait bir bankada çalışırken BARON ROTHSCHILD kendisini ROMA’ya yolladı!

Burada “MERYEM ANA’YI GÖRDÜM” diyerek KATOLİK oldu! İsminin başına MERYEM (Marie) koydurdu! Yıllarca CİZVİT PAPAZLIĞI yapan ağabeyi ile birlikte bu ekolden kopup SİYON KARDEŞLERİ CEMAATİNİ kurdular! Kendileri gibi hareket eden iki YAHUDİ kadın da yanlarına geldi. Onlar da SİYON KIZKARDEŞLERİ CEMAATİ’ni kurdu! Yahudilerle KATOLİKLERİ biraya getirdiler!”

Yangının ardındaki Blok

Konuyla ilgili Rotschild ailesine işaret eden Diler, Avrupa Ruhu ile ABD ruhunun çekişmesinin Türkiye’deki yansımasının ise muhafazakarlar ve laikler içerisindeki adamları ile olacağını öne sürdü ve Türkiye’de de tansiyonun artacağını şöyle anlattı:

“Katedral yangınının arkasındaki BLOKU ciddiye alırsak yani STEELE’nin sözlerine inanırsak karşımıza AİLE çıkmakta! Yani ROTHSCHILDLER!

Çünkü AİLE, Macron’u getiren MERKEL’i ayakta tutan PAPA’ya da güç veren BÜYÜK OLUŞUMDUR! İngiltere zaten anavatanları gibi!

Bir de bu dengenin üzerine RUS ORTODOKS KİLİSE’nin açıklamasını ekleyin… KİLİSE şöyle dedi: Katedral yangınında ‘bir işaretin gizli olduğuna’ inanıyoruz. Bundan sonra dünya eskisi gibi bir yer olamayacak…’

Avrupa, ABD’ye Avrupa’da operasyon çekiyor!

Eğer AVRUPA RUHU, ABD’ye AVRUPA içinde operasyon çekiyorsa gidişat sanıldığından da kritik demektir!

Hem AVRUPA RUHU hem ABD ruhu TÜRKİYE içinde kıyasıya yarışacaktır! İKİ GÜCÜN hem muhafazakarlar hem laikler içinde çok güçlü etkileri ve bağları vardır… O kavga kesin olarak buraya taşınacaktır… Şimdi isimleri yazmam doğru olmaz ama… TANSİYON giderek artacaktır! Bu iki gücün savaşı TÜRKİYE olmadan sonuçlanmaz… Bu nedenle türbülans yaşanacaktır!”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *