Habertürk gazetesinin kapanacağı söyleniyor

Habertürk gazetesinin kapanacağı söyleniyor

Ciner Holding bünyesinde 1 Mart 2009’da yayın hayatına başlayan Habertürk gazetesinin ekonomik gerekçelerle yayın hayatına son verileceği belirtiliyor. İddiaya göre gazetenin son sayısı bu cuma yayımlanacak ve dijital olarak devam edecek.

Doğan Medya Grubu’nun iktidara desteğiyle bilinen Demirörenler’e satışının ardından basın dünyasını yakından ilgilendiren bir gelişmede Ciner Holding’de yaşandı.

Cumhuriyet’in haberine göre, bir süredir mali sorunlarla mücadele eden ve Anadolu’da bulunan baskı tesisleri ile bürolarını aşama aşama kapatan Habertürk gazetesi, cuma günü son kez baskıya verileceği belirtildi. 10 günlük kağıt stoku kalan gazetenin, cuma günü son kez okurlarla buluştuktan sonra dijital olarak yayın hayatına devam edeceği kaydedildi.

Haberde, gazete yönetiminden edinilen bilgilere göre, gazeteden ilk etapta ciddi bir işten çıkarma hamlesinin beklenmediği, mevcut personelin haberturk.com bünyesinde görev almaya devam edeceği kaydedildi.

Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre holding bünyesinde bugün ve çarşamba günü gazetenin geleceğiyle ilgili son toplantıların yapılacağı; kararın kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *