Demirtaş’tan TRT, CNN Türk ve Habertürk eleştirisi

Demirtaş’tan TRT, CNN Türk ve Habertürk eleştirisi

HDP’nin 1.5 yıldan uzun süredir tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Habertürk ve CNN Türk’ün kendisine dair haberlere yer vermemesini eleştirdi.

TRT hakkında da sert açıklamalarda bulunan Demirtaş, “TRT’yi iktidarın borazanı haline getirip kul hakkı yiyen yöneticilere hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, HDP’nin 1.5 yıldan uzun süredir tutuklu bulunan cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş , CNN Türk’ün kendisine dair haberlere yer vermemesini eleştirdi.

Demirtaş’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Medyaya yönelik ağır bir baskı olduğu zaten görülüyor. Buna sizlerin gönüllü ambargosu da eklenince seçim kampanyası iyiden iyiye adaletsiz hale geliyor. HDP ve Demirtaş haberlerine de yer vermeyi düşünüyor musunuz” diye sordu.

Demirtaş ayrıca TRT ile ilgili, “Seçmenlerimizin vergilerini tek bir partinin propagandası için kullanmanız hem günah hem de suçtur. TRT ‘yi iktidarın borazanı haline getirip kul hakkı yiyen yöneticilere hakkımızı helal etmiyoruz. Yaptığınızın suç kısmıyla da, adil yargının bir gün ilgileneceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Demirtaş, Habertürk için de, “TRT’yi anladık da özel kanalların çekincesi nedir? HDP ve Demirtaş haberleri yaptığınızda halen Hükümet’ten birileri doğrudan sizi arayıp uyarıyor mu? Bizi yok sayarak seçimlerdeki adaletsizliği katmerli hale getirdiğinizin farkında mısınız?” diye sordu.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *