BAE’li kadın yazar, fanatik İsrail gazetesinde köşe yazarlığına başladı

BAE’li kadın yazar, fanatik İsrail gazetesinde köşe yazarlığına başladı

İşgal rejimi televizyonu 7’nci kanalı, dünsabah yayınladığı bir haberde, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Dr. Nejat es-Said’in köşe yazarı olarak Israel Hayom gazetesi ailesine katıldığını duyurdu.

İşgal rejimi başbakanı Binyamin Netanyahu ve ailesine yakınlığıyla bilinen Israel Hayom gazetesi, işgal rejiminde yayınlanan gazeteler arasında en fanatik ve en ırkçı gazete olarak tanınıyor.

Bu arada, Dr. Nejat es-Said’in, BAE’nin başkenti Abu Dabi’deki Stratejik Araştırmalar Merkezi’nde (ECSSR) araştırmacı olarak görev yaptığı, BAE’de yayınlanan el-İttihad gazetesinde köşe yazdığı ve Arapça yayın yapan Amerikan haber kanalı el-Hurra’da yorumcu olduğu kaydedildi.

Israel Hayom gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Boaz Bismuth, BAE’li kadın araştırmacının gazetesinde köşe yazarı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Bugün eşsiz bir gün. İsrail toplumuna, BAE toplumuna ve İsrail’de yaşayan Araplara önemli bir mesaj var” diyen Bismuth, geniş bir tecrübeye sahip olduğunu söylediği es-Said’in okuyucuya eşsiz bir deneyim kazandıracağını öne sürdü.

İşgal rejimi televizyonu 7’nci kanalı Dr. Nejat es-Said’in birkaç ay önce düzenlenen “İsrail Konferansı”na katıldığını söyledi.

(Filistin Enformasyon Merkezi)

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *