Diler: Şimdi Büyük Sıfırlama başlıyor

Diler: Şimdi Büyük Sıfırlama başlıyor

İkinci Dünya Savaşından sonra yaşanan değişim gibi yeni bir değişim yaşandığını ileri süren Ergün Diler, “Birçok şirket el değiştirecek. Aslında değişim başladı.” diye yazdı.

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler, “Devir teslim” başlıklı bugünkü yazısında Amerika’da salgının bitmemesinin nedeninin de bu olduğunu büyük sıfırlamanın ardından aşının da bulunacağını iddia etti.

Diler yazısının bir bölümünde şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi Büyük Sıfırlama da başlıyor.
Büyük Sıfırlama’nın merkezinde George Soros olsa da asıl patron Charles Koch. Günlerdir yazmaya çalıştığım konu, yani GREAT RESET, yani BÜYÜK SIFIRLAMA oyunun son darbesiydi!
Amerika Birleşik Devletleri’nin en güçlü ailesinin patronu Charles Koch, Büyük Sıfırlama sonrasında hangi sektörde hangi işadamının büyük balık olacağının listesini de hazırladı. Derin Amerika’nın asla yapamayacağı bu liste tamamlanmak üzere. Sadece Amerika Birleşik Devletleri değil, Avrupa, Asya ve Afrika kıtasındaki yeni oyuncular da hazır. Tabii ki eski oyuncuların tamamının birkaç yıl içinde yok olması düşünülemez.
Ama TEKER dönmeye başlarsa kimse uzun süre eski gücünü koruyamaz. İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI’ndan sonra yükselenlere iyi bakın! Kimler nasıl zirveye konmuş. Garip ama aynı GÜCÜN izleri oralarda da var…
Burada farklı olan yepyeni bir DÜNYANIN kurulması. Eski sistemin tamamen değişeceği bir düzende, eski oyuncularla yürümek zor. O nedenle çok önemli ve yeni isimleri yakında göreceğiz. Birçok şirket el değiştirecek. Aslında değişim başladı. Yüzlerce önemli şirketin ortaklık yapısı değişti. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde.
SALGIN bu nedenle bitmiyor orada… DEVİR TESLİM bittiğinde AŞI gelecek zaten…”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *