İmamoğlu destekçisi oyunculara Sofuoğlu’ndan tepki: ‘Erdoğan sayesinde milyonersiniz’

İmamoğlu destekçisi oyunculara Sofuoğlu’ndan tepki: ‘Erdoğan sayesinde milyonersiniz’

AKP Milletvekili Kann Sofuoğlu sosyal medya hesabından “Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz” ifadelerini kullandı.

Kullandığı Lamborghini marka lüks otomobili ile haberlere konu olan ve eleştirilen AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu son olarak ’emir erlerim’ paylaşımı ile gündeme gelmişti.

Sofuoğlu şimdi de, Ekrem İmamoğlu’na destek veren oyuncuların fotoğraflarını bir arada kullandığı bir paylaşım yaparak kendilerine “Yazıklar Olsun Nankörler! diye seslendi.

Sofuoğlu şöyle devam etti:

“Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lük hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul’a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz. Ekrem İmamoğlu’na sözüm yok ama fırsatı yakaladık hadi Ak Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin? MOTORCUNUN BİRİYİM ama nankör değilim, ülkesine sınıf atlatan LİDERİNE sadık bir vatandaşım.(Bu arada siyasetçi filan değilim)”

İşte o paylaşım:

Kenan Sofuoğlu instagram.jpg

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *