Tamer Korkmaz’dan Zeybekci ve Özhaseki eleştirisi

Tamer Korkmaz’dan Zeybekci ve Özhaseki eleştirisi

Yeni Şafak yazarı Korkmaz, seçim sonuçlarını değerlendirdiği bugünkü yazısında, Ankara ve İzmir’de yapılan yanlışlara dikkat çekti.

Yeni Şafak‘ta, seçim sonuçlarını değerlendirdiği bugünkü yazısında Tamer Korkmaz, bundan sonraki süreçte Ak Parti’nin dikkat etmesi gereken noktalarda önerilerini sıralarken, yazısının bir bölümünde, Ankara ve İzmir’de gösterilen adayları ve izlenen stratejileri eleştirdi.

Korkmaz o satırlarda şu ifadeleri kullandı:

Ankara’da üçüncü kez seçime giren ve seçmenin artık “zihin defterine” kaydettiği Mister Yavaş’a karşı…

Ak Parti “yanlış bir tercihle” Mehmet Özhaseki’yi aday yaptığı anda kaybetmişti! Kampanya sürecince, 31 Mart’ta Ankara sandığından kimin çıkacağı o kadar belliydi ki; öyle de oldu.

URLA’DAKİ ŞARAP BAĞLARI

İzmir’deki seçimi kazanması zaten mümkün olmayan AK Parti adayı Nihat Zeybekçi’nin Urla’daki şarap bağlarını Baronlar’ın “Medya Müfettişi” Ertuğrul ile birlikte gezmesi, üstüne “şarap muhabbeti” kapsamında ettiği o “laikçi kesime yaranma” lafları “20 puan farkla yenilmesini” engelleyebildi mi?

Partisine genel manadaki zararının yanı sıra Medyadaki “Şarapçılar Kralı” Hedonist Ertuğrul’a da “meze” oldu!

MUHASEBE ŞART

AK Parti’nin, genelde 31 Mart’ın özelde İstanbul ve de Ankara’da seçimi neden kaybettiğinin muhasebesini isabetle yapması zarurettir.

Kabineden parti üst yönetimine kadar bütüncül manada bir yenilenmeye gitmeleri gerekiyor.

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *