“Haçlılar mabedinize ilişmez” diyen kimdi?

“Haçlılar mabedinize ilişmez” diyen kimdi?

Yeni Şafak yazarlarından Tamer Korkmaz, daha iki üç yıl öncesine kadar Pensilvanya’daki locaefendinin “Haçlı’nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli bir şey değildir” dediğini hatırlattı.

Korkmaz, Yeni Şafak‘taki “Haçlılar mabedinize ilişmez” diyen kimdi?”  başlıklı yazısında bu sözleri sarf eden kişinin “Sam Amca’sının Fetullah Locaefendi’si” olduğunu yazdı. The New York Times ile bağlantısına da dikkat çeken Korkmaz, bu gazetenin Yeni Zelanda saldırganı için ‘terörist’ ifadesi kullanmak yerine sadece ‘silahlı kişi’ anlamına gelen ‘gunman’ dediğini aktardı.

Korkmaz, yazısının bir bölümünde şunları söylüyor:

Aytunç Altındal, Fetullah için “Gizli Kardinal” demişti! 18 Kasım 2013’te kuşkulu bir biçimde hayatını kaybetti. Sam Amca’sının Fetullah Locaefendi’si, Pensilvanya’daki 20 Ağustos 2016 tarihli sohbetinde “Haçlı’nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli bir şey değildir” diye konuşuyordu!

Yalan söylemeyi hayat tarzı edinmiş olan Fetullah “Bir kere onlar sizin kadınınıza, kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiştir, Haçlılar…” diyebilmişti!

Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrindeki iki camiyi Cuma Namazı sırasında basıp 50 Müslüman’ı katleden, bir o kadarını da yaralayan Avustralyalı Haçlı Teröristi; Pensilvanya’daki “Gizli Kardinal” ile yoldaştır. Aynı “Derin Kuklacı” tarafından istihdam ediliyorlar.

“TERRORİST DEĞİL: SADECE, GUNMAN!”

Locaefendi, 15 Temmuz’daki darbe girişiminden kısa bir süre sonra The New York Times’a yazdığı makalede “Batı’nın yanındayım. Beni Türkiye’ye iade etmeyin” dedi. Aynı yazıda, “Batı’nın ılımlı Müslüman seslere ihtiyacı olduğu bir dönemde kendisinin ve arkadaşlarının Batı’nın hizmetinde olduklarını” ilan etti!

The New York Times, Charlie Hebdo saldırısını yapanlara isabetle “terrorists” derken; Yeni Zelanda’da Müslümanları katleden Hıristiyan terörist için sadece “gunman” (silahlı kişi) sözcüğünü kullandı!

Vaktiyle, birbiri ardına Judith Miller imzalı şu “Saddam’ın Kitle İmha Silahları Var” yalan haberlerini yayınlayan “ABD’nin süper saygın gazetesi!” NY Times’tan bahsediyoruz!

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *