İslam ve Sol çalıştayı düzenleniyor

İslam ve Sol çalıştayı düzenleniyor

İslam ile Sol hareketler arasında uzlaştırma çabaları bir süredir devam ediyor. Bu manada yeni bir çalışma daha ortaya çıktı. 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul Fatih’te İslam ve Sol çalıştayı düzenleniyor.

ODA TV’nin verdiği habere göre, açılış konuşmasını yazar Lütfü Oflaz’ın yapacağı çalıştay, 2 gün sürecek ve 4 oturumdan oluşacak. Çalıştayın konuşmacıları arasında eski Başbakan Yardımcısı CHP milletvekili Abdüllatif Şener, CHP Parti Meclisi üyeleri Prof. Dr. Yüksel Taşkın ile Prof Dr. Zeki Kılıçarslan, HDP milletvekileri Hüda Kaya ve Ayhan Bilgen, AKP kurucularından Fatma Bostan Ünsal, İYİ Parti kurucularından ve Sözcü gazetesi yazarı Ayşe Sucu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş gibi siyasetçiler bulunuyor.

İlahiyatçı Yazar İhsan Eliaçık, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Prof. Dr. Nuray Mert, Prof. Dr. Tayfun Atay, Dev- Genç kurucularından Sarp Kuray, Atılım Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Bakır, aktivist Veli Saçılık ve siyasetçi Bülent Parmaksız da İslam ve Sol Çalıştayı’nın diğer konuşmacıları arasında yer alıyor.

Çalıştayın programı:

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *