Mustafa Karataş yönetiminde Zahide Yetiş’le ilahiyat!

Mustafa Karataş yönetiminde Zahide Yetiş’le ilahiyat!

Ünlü televizyoncu Zahide Yetiş ilahiyat fakültesinde derse girdi. Yetiş’in derste çekilen fotoğrafının sosyal medyaya yansıması üzerine büyük bir tartışma başladı

Show TV’de “Zahide Yetiş’le” isimli gündüz kuşağı programını hazırlayıp sunan Zahide Yetiş, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde derse girdi.

Ünlü televizyoncu Zahide Yetiş, Türk hadis kürsüsü profesörü Mustafa Karataşnezaretinde ilahiyat öğrencilerine ders verdi.

Dersten bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan gazeteci Nevzat Çiçek ise Yetiş’in ilahiyat fakültesinde derse girmesine sert tepki gösterdi.

Çiçek, Twitter’da paylaştığı mesajda “Zahide Yetiş İstanbul ilâhiyatta Mustafa Karataş nezaretinde derse girmiş. Konu başlığını gerçekten merak ediyorum.”ifadelerini kullandı.

SuperHaber

Prof. Karataş ise Twitter hesabından şu açıklama ile olayın vukuunu topluma duyurdu: “Zahide Yetiş hanım dersi dinlemeye geldi ve kız öğrencilerimizin yanında sıraya oturup bir saat Sünen-i Tirmizi’den okuduğum hadisleri edeble dinledi. Dersin sonunda benim davetimle on dakika tecrübelerinden ve tahsilin kıymetinden bahsetti. Bir kız öğrencimiz çiçek takdim etti.”

Paylaş :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *